Repülő Akadémia

Előadók

Bruck Gábor
Bárdos András

Előadások

3 órás szeminárium a vezetők két fontos tudásáról: a fókuszálásról és a meggyőző érvelésről.

 

Bruck Gábor: A fókuszálás.

A siker nem heroikus, nem grandiózus erőfeszítés eredménye, hanem döntően fókuszálás kérdése. A tréningen elmondom, hogy ez mit jelent. Hogyan használd a fókuszálás módszerét, hogyan lehetsz számottevően sikeresebb.
Képzeld el, hogy van két egyformán tehetséges és iskolázott ember, Eszter és Alma. Közel ugyanannyi órát dolgoznak, mégis az egyik többre viszi. Jóval több siker, több elismerés, több pénz jut neki. Miért? Erre a kérdésre válaszolok. Elmondom, hogy mitől működik a fókuszálás. Hogyan leszel hatékonyabb? És mi az a néhány dolog, amire figyelned kell?

Bárdos András: Nyilvános beszéd és meggyőző érvelés.

Hányszor kerülsz olyan helyzetbe, melyben valakit meg kellene győznöd? Vagy, amikor valaki meg akar győzni. Ilyenkor érvelni kell, magyarázni, bizonyítani. De hogyan? Meggyőzni kell, nem legyőzni, az erőszak sohasem segít. De milyen érveket használjak és milyeneket ne? Honnan tudjam, mi fog hatni és mi nem? És hogyan győzzem le a természetes szorongást, ha mindezt nyilvánosan kell tennem? Csakhogy ezek az akadályok leküzdhetők. Igen, tudhatod, mit gondol a másik. Igen, tisztában lehetsz azzal, milyen érv fog hatni rá. És az is megtanulható, hogyan használd ezeket az érveket. Csak akarni kell.

Czéh Péter

Author by peterc

peterc ,


Copyright © 2015 Sawyer Miller Group Vezetői Akadémia - Adatvédelmi információk