Vezető az akit követnek

Előadók

Bruck Gábor
Bárdos András
Mérő László
Rosta Gábor

Előadások

Egész napos előadás arról, hogyan válhatsz menedzserből Vezetővé.

Téged követnek?

A sikeres vezetőknek vannak követői. Bruck Gábor előadása arról szól, hogy téged mitől fognak követni, és hogyan válhatsz menedzserből vezetővé? Fontos, hogy vezetővé válj, fontos a személyes értékességed növelése. Különösen, hogy a céged csak annyira tud jó lenni, és eredményes, amennyire Te jó vezetővé válsz. Bruck Gábor Három különlegesen fontos szempontról beszél, amelyekről a magyar vezetők nagy többsége még sose hallott.

A teljesítmény-fókuszú motiváció módszerei. Hogyan motiváld a munkatársaidat nagyobb teljesítményre?

A pszichológiai kutatások bő száz év “boldogtalanság kutatás” után az utóbbi 20-25 évben végre elkezdtek foglalkozni azzal is, hogy miért érzik magukat az emberek jól a bőrükben. Mérő László előadása arról szól, hogy a kutatások új fényben világították meg a motivációkat: kiderült, hogy mindenki összeállít magának egy saját, személyre szabott “boldogságportfóliót”. Ezek elemeivel lehet az embereket a leghatékonyabban motiválni. A pénz (legalábbis egy bizonyos szint fölött) csak egy kis eleme, másfajta motivációk sokkal fontosabbnak bizonyulnak.

Kérdés blokk: Bruck Gábor és Bárdos András kérdésekre válaszol.

Munkatársakból közösséget. Hogyan hozz ki kiemelkedő teljesítményt a csapatodból egy a civil szférában már tesztelt módszerrel?

Rosta Gábor előadásának központi gondolata, hogy a vezető elsőrendű feladata a csapatépítés. A jól működő csapatból közösséget fejleszteni pedig a követező szint. Itt már nem csak a pénzben mérhető haszonnal számolunk, hanem a szervezet életminőségének javulásával is. Az eredmény: csökken a konfliktusok száma, és csökken a fluktuáció. Lelkesebb és lojálisabb tagok, több a nevetés, és több a jókedv. Rosta Gábor saját közösségfejlesztő tapasztalataimról számol be, és megmutatja, hogy ezeket hogyan használhatod a saját munkahelyi környezetedben.

Az érvelés alapjai. Hogyan érd el, hogy a munkatársaid megtegyék, amit elvársz tőlük?

Bárdos András előadásából kiderül, hogy a menedzserek gyakran meglepődnek azon, hogy kollégáik nem értik, nem támogatják, nem követik őket. Vagyis beszélnek, de meggyőző erő nélkül. Mert hitelesen, érdekesen előadni az egyik legnehezebb dolog. Ha szeretnél előbbre lépni, jobb vezetővé válni, ne csak a szakmádat tanuld, hanem a meggyőzés módszerét is. Ebben fogunk segíteni neked. Megtanulhatod hitelesen elmagyarázni, amit szeretnél, megtanulhatod, mitől leszel magabiztosabb és megnyerőbb előadó.

Czéh Péter

Author by peterc

peterc ,


Copyright © 2015 Sawyer Miller Group Vezetői Akadémia - Adatvédelmi információk