Vonzó Cég

Előadók

Bruck Gábor
Bárdos András
Mérő László
Széni Zoltán
Angster Mária

Előadások

Megmutatjuk, hogyan válhatsz olyan vezetővé, aki képes motiválni: képes többet kihozni a kollégáiból, akivel szívesen dolgoznak együtt, és akit szívesen követnek. Eközben megérted, hogy nem a pénzen, hanem elsősorban rajtad, a vezetőn múlik az, hogy milyen a csapatod, mennyire motiváltak kollégáid. Gondolj arra, hogy ha csak 10 százalékkal nő a munkatársak hatékonysága, akkor a profit a duplájára nő.
A tréningen megtanulod: milyen a jó munkaerő? Milyen emberekre van szükséged? Hogyan, és miről ismered fel őket? Hogyan és mivel csábíthatod magadhoz a legjobb szakembereket? Milyen a vonzó munkahely? A legjobbak hol dolgoznak szívesen? Hogyan motiválj? Hogyan hozz ki embereidből többet? Hogyan lehet csökkenteni a munkahelyi konfliktusokat és a stresszt? Hogyan beszélj az embereiddel, hogy jobban teljesítsenek, hatékonyabban működjön az egész csapat, amit vezetsz? Végül, mivel tarthatod meg a legjobb munkatársakat?

1. Hogyan ismerd fel a legjobbakat?

Sok cégvezető nem tudja, mitől jó egy munkatárs. Ha ingatlanirodát vezetsz, és 10 értékesítőből csak 5 termel profitot, akkor gyere! Ha éttermed van, és 5 pincéréből 3 csak felszolgál, de nem értékesít, akkor gyere! Ha pályázatíró céget vezetsz, és a projektmenedzserek fele sosem hoz be új munkát, akkor szükséged van erre a tréningre!
Tehát a tréning első témája: hogyan ismerd fel azokat, akikre a cégednek égető szüksége van? Megmutatjuk.

2. Hogyan szerezd meg a legjobbakat?

Már tudod, hogy kikre van szükséged. Most meg kell szerezned őket. A kérdés: hogyan? Az amatőr válasz az volna, hogy pénzzel. De a legjobbak nem csak a pénz alapján döntenek. Figyelembe veszik, hogy mit hallottak rólad és a cégedről. Milyen a légkör a cégedben, milyen a vállalati kultúra, és milyen stílusú VEZETŐ vagy? A legjobbak olyan munkahelyet keresnek, ahol jó dolgozni, és amivel könnyű azonosulni.
Ez pedig azt jelenti, hogy elsősorban rajtad, a Vezetőn múlik, milyen munkavállalókat tudsz megszerezni. A tréningen megmutatjuk, mit tehetsz azért, hogy a legjobbak nálad akarjanak dolgozni.

3. Hogyan motiváld a munkatársaidat?

Az átlagos munkatárs a kapacitásának 50%-án teljesít. 100-at tud, de csak 50-et ad. Ez van a legtöbb átlagos cégben. Sőt, ott még a legjobbak is alul teljesítenek. Mit kell tenned? Ha azt eléred, hogy a tudásuk 60 százalékán teljesítsenek, akkor a profitod valószínűleg megduplázódik. Csakhogy: Egy marketingügynökség és egy étterem – két külön eset. Hogyan motiválsz az egyik helyen és hogyan a másikon? Mi hajtja a topvezetőt és mi a beosztottat? Mit érdemes tudnod a munkatársaid boldogság portfoliójáról?

A legfontosabb, hogy nem a pénzen, hanem rajtad, a Vezetőn múlik, hogy mennyire motiváltak az embereid. 2016-ban másként kell motiválnod az embereidet, mint akár csak néhány évvel ezelőtt. Gyere, és megmutatjuk hogyan!

4. Hogyan tartsd meg őket?

A tehetséges és fiatal munkatársak átlagosan 28 havonta munkahelyet váltanak. Az érdeked viszont az, hogy a legjobbakat valahogy megtartsd. Szóval, amit értened, tudnod kell hogyan kezeld a munkahelyi konfliktusokat? Konfliktus helyzetben a beosztott mit vár a vezetőtől?
Általában mit várnak tőled az embereid? Mikor látnak téged jóindulatúnak? Erősnek? Mi az az érzelmi bankszámla? Miért fontos, hogy ennek pozitív egyenlege legyen?
Talán már sejted, ahhoz hogy pénzt keress, fejlődj, piacot szerezz, meg kell szerezned, motiválnod kell és meg is kell tartanod a legjobb embereket. Ez a Te elsődleges dolgod, mutatjuk, hogyan csináld.

Kovács Péter

Author by peterk

peterk ,


Copyright © 2015 Sawyer Miller Group Vezetői Akadémia - Adatvédelmi információk