A legrövidebb út a pénzhez: hogyan építsd fel a saját médiádat?

Szövegírás, videózás és marketing. Ha eljössz erre a 2 tréningnapra, akkor képes leszel felépíteni a saját médiád. Akkor Te is olyan jó leszel, mint akire eddig irigykedve néztél.
2018. augusztus 29-30.
Bruck Gábor, Bárdos András, Janata Kriszta és Salamon András
Budapest, Mozsár Műhely

Tudtad, hogy egy teljes film- és fotóstúdió van a zsebedben? Tudtad, hogy egy teljes film- és fotóstúdió van a zsebedben?

Olyan lehetőségek és eszközök vannak a kezedben (szó szerint!), mint soha korábban. Közösségi média, ingyenes vagy olcsó szoftverek, a zsebedben lapuló okostelefon. Ami régen (tíz)milliókba került és kevesek kiváltsága volt, ma a tiéd.

Ugyanez a konkurenciád zsebében is ott van.

Aki kettőtök közül profibban, hatékonyabban és meggyőzőbben használja, azé a megrendelés. A piac. A bevétel. A profit.

Van azonban egy jó hírünk számodra…

Mindez sokkal egyszerűbb, mint gondolnád Mindez sokkal egyszerűbb, mint gondolnád Mindez sokkal egyszerűbb, mint gondolnád

Nehogy azt hidd, hogy többéves képzésekre, milliós felszerelésre vagy stábra van szükséged az induláshoz.

Azt se hidd el, hogy más emberré kell válnod. Hogy szerepet kell játszanod. Hogy meg kell tanulnod, amit egy televíziós megtanul. Ezen a tréningen azt is elmondjuk neked, hogy mi mindent nem kell megtanulnod.

Sok ezren fejlesztik az appot, amivel a videó megvágása neked már csak 5 perc. Mi már elkövettünk minden elkövethető hibát, hogy neked ne kelljen. Mindezt megosztjuk veled ebben a három napban. Nemcsak tudást adunk át, hanem a kezedbe adjuk azokat az eszközöket, amelyekkel elindulhatsz.

Ha időben jelentkezel, kapsz egy listát a legjobb eszközökről, amit a legjobb hazai marketingesek évek alatt válogattak össze. Ezek segítségével könnyen belevághatsz a videózásba, szövegírásba, weboldaltervezésbe. A nagy része ráadásul ingyenes.

A munkát már elvégezték helyetted A munkát már elvégezték helyetted A munkát már elvégezték helyetted

Amikor innen hazamész, végre érteni fogod, hogy mi történik körülötted Amikor innen hazamész, végre érteni fogod, hogy mi történik körülötted Amikor innen hazamész, végre érteni fogod, hogy mi történik körülötted

Érteni fogod a marketingesed. Nem esel zavarba, amikor tárgyalnod kell a legújabb kampányodról. Jó kérdéseket teszel fel neki. Tudod, hogy mit kérj tőle, hogy merre haladjon a céged.

Érteni fogod, hogy mit csinálnak a gyerekeid. Érteni fogod, hogy hogyan kommunikál az a generáció, akikből a leendő vevőid lesznek. Mivel foghatod meg őket? Hogyan válhat vonzóvá a céged számukra?

Megint rájössz arra, hogy okosabb vagy, mint gondolnád.

Szövegírás

Hogyan írj úgy, hogy az írásodat ne hatan, hanem hatszázezren olvassák el? Ha jól írsz szöveget, akkor meg tudod ismertetni a terméked a vevőddel. Állandó kapcsolatban tudsz lenni vele. El tudod adni a terméked.

A tréning után képes leszel arra, hogy:

Olyan hírlevelet írj, ami elad
Olyan tárgymezőt írsz, amire átkattintanak. Az első mondattal megragadod a figyelmüket. A következő néhány mondattal pedig eladod a terméked / szolgáltatásod.
Olyan posztokat írj, amit sokan megosztanak
Mert érdekes. Mert érzelmeket kelt. Mert gyorsan átfutható és megosztásra érdemes. Mennyi pénzt spórolhatsz, ha kevesebbet kell hirdetned?
Jó címet adj a cikkeidnek
Tudtad, hogy a jó cím legalább olyan fontos, mint a cikk minősége? Tudsz olyan ígéretet adni a címedben, amire kattintanak, és amit be is tartasz?
Jó fotót használj a posztokhoz
Olyan fotót, ami erősíti a szöveget. Hogyan találhatsz ilyen fotókat? Hogyan szerkesztheted meg őket úgy, hogy illeszkedjenek a szövegedhez?

Videózás

A forgatástól a vágásig: hogyan mutasd meg videóval, amit akarsz, a lehető legegyszerűbben és legolcsóbban? Ha ismered az alapokat, akkor nem ijedsz meg attól, ha behívnak egy országos reggeli műsorba. Képes leszel otthon, a nappalidban leforgatni egy olyan videót, amely akár több százezer forintot hoz másnapra.

A tréning után képes leszel arra, hogy:

Olyan videót készíts, amin jól nézel ki
„Csúnya vagyok, nem nézek ki jól." Talán az egyik leggyakoribb érv arra, hogy miért nem kezdik el a videózást. Ha még igazad is lenne, tudod, hogy milyen egyszerű úgy beállítani téged a kamerán, hogy jól nézz ki?
A megfelelő eszközöket használd
Meg fogod keresni a tréning árát azzal az eszközlistával, amit átadunk neked. Konkrétan elmondjuk, hogy melyik alkalmazást, kamerát, mikrofont, beállítást érdemes használnod.
Megtervezd és megvágd a videódat
Már aznap este, miután hazamész a tréningről. Közzéteheted az első videót a céged Facebook-oldalán. Megmutatjuk, hogy mitől lesz izgalmas az elkészült videó – akkor is, ha csak te beszélsz rajta.
Profin viselkedj a kamera előtt
Elmondjuk azokat a konkrét trükköket, amiket a tévések használnak. Hogyan győzd le az izgalmat, legyél magabiztos és hiteles a kijelzőn? Melyek azok a hibák, amiket a legtöbben elkövetnek (és nem is veszik észre)?

Marketing

Hogyan lesz a saját médiából profit? Közösségi média és tartalommarketing a vállalkozásodban. Ha jó a marketinged, akkor a vállalkozásod élen jár, és nem a konkurencia mögött kullog. Meg tudod tervezni a következő éves kampányodat. Új vevőszerző csatornákat indíthatsz el.

A tréning után képes leszel arra, hogy:

Elkezdj a vevőid fejével gondolkozni
A kommunikáció az, ami a vevőd fejében történik, amikor megszólalsz. Ha a megfelelő üzeneteket a megfelelő módon tálalod, akkor hatékony lesz a kommunikációd. Ehhez viszont meg kell értened őket.
Megtervezd a saját social media stratégiád
Hogyan igazodj el a közösségi médiában? Hogyan használd vevőszerző csatornaként? Hogyan legyél hiteles, őszinte és hatékony a Facebookon és Instagramon?
A jobb szövegből és videókból pénzt csinálj
A social media ma mindenütt veled van. A zsebedben, a nappalidban. És mennyi vevőt szereztél online? Elmondjuk, miért ez a legolcsóbb vevőszerzési forma, hogy már aznap elkezdhesd a költségcsökkentést.
Végre megvalósítsd az ötleteidet
A szövegírás és videózás blokkokban legalább száz új ötlettel és lehetőséggel gazdagodtál. Ezen a tréningen megtudod, mit kell tenned ahhoz, hogy az írást és a videókat a céged szolgálatába állítsd.

Előadók

Olyan előadókat hívtunk, akiket mi is hallani szeretnénk. Tiszteljük az idődet. Aki nálunk előad, nem csak kiváló szakember kell, hogy legyen, hanem kiváló előadó is. Fenntartjuk a figyelmed, egészen a legvégéig.

Bruck Gábor

Volt főpolgármesteri és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett. Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele, így látott sok bukást és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben, vagy felismerhető egy jó kampány hátterében.

Bárdos András

Végighallgatott milliónyi okfejtést, érvet, mentegetőzést, kibírt milliárdnyi hazugságot, felismert ki tudja, hány elhallgatást. Látott összeomlani cégeket és embereket, döntően a hibás vagy őszintétlen kommunikáció miatt. Tudja, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és ismeri azokat a kommunikációs elveket, amelyekkel túléled a riválisaidat.

Salamon András

Filmrendező, forgatókönyvíró, producer, egyetemi tanár. Számos filmet rendezett – tudja, hogyan kezeld a kamerát, hogyan építsd fel a videód, és hogyan vágd össze azt.

Janata Kriszta

Szövegírás specialista, rutinos előadó, tréner és marketing tanácsadó. A Szövegírás szenvedéllyel c. könyv szerzője. A Budapesti Metropolitan Egyetem címzetes docense, ahol a Kisvállalati Marketingasszisztens képzés című tantárgyat oktatja. A Marketing Commando társ-alapítója, rendezvényeinek főszervezője, a Marketing Navigátor magazinban pedig annak indulása óta publikál.

A tudás mellett

igazi tréningélményt viszel haza igazi tréningélményt viszel haza igazi tréningélményt viszel haza

3 fogásos, ízletes ebéd

A nap közepén a Mozsár Étteremben, egy kiváló ebéd mellett építhetsz új üzleti kapcsolatokat.

Kapcsolatépítés egy kávé mellett

A szünetekben kávé és frissítők mellett találhatod meg az új üzleti partnereid. Hozz legalább 55 névjegykártyát.

Handout a prezikről

A tréning elején kezedbe adjuk a diákat egy handout formájában, amire jegyzetelhetsz. Emailben is elküldjük a tréning után.

Ötletekkel teli jegyzetfüzet

Tele fogod írni a füzeted új ötletekkel. Ha megvalósítod őket, idén új szintre emeled a vállalkozásod.

Helyszín és időpont

2018. augusztus 29-30.

Egésznapos, 09:30-17:00-ig tart.

Augusztus 23-ig

ezek a bónuszok

is járnak a jegyed mellé.

#1

Videós eszközök listája

Írtunk neked egy listát azokról az eszközökről, amelyeket érdemes beszerezned, ha belevágsz a videózásba. Több lista is lesz: alacsonyabb költségvetésre és magasabbra. Ezzel a listával önmagában több nap munkát és több százezer forintot takarítunk meg neked. Tudni fogod, hogy melyik kamerát, mikrofont, világítást, súgógépet érdemes megvenned, és ezek mennyibe kerülnek.

#2

Marketing szótár

Többé nem lehet megtéveszteni és összezavarni téged: átadunk neked egy szótárat a leggyakrabban használt marketinges rövidítésekkel és kifejezésekkel. Ezután érteni fogod őket.

#3

A legjobb appok tartalomgyártáshoz

Milyen appokat használj videók és fotók készítéséhez, vágásához? Hogyan készíts infografikát, feliratot, animációt? Összegyűjtöttük neked azokat az iPhone, Android, Windows és Mac appokat, amelyekkel gyerekjáték lesz új tartalmat gyártanod. Nem kell sok százat kipróbálnod: teszteltük helyetted. A legtöbb ráadásul ingyenes.

#4

Checklist a következő szövegedhez

Készítettünk neked egy csekklistát, amelyet minden bejegyzés, hírlevél vagy újságcikk megírásakor elővehetsz. Ebben a listában benne vannak a jó szöveg legfontosabb elemei (ezek nem változnak, 10 év múlva is ugyanúgy használni tudod őket).

#5

Tartalommarketing segédanyag

Készítettünk neked egy dokumentumot, amely segítségével otthon, a csapatoddal együtt meg tudod alkotni tartalommarketing-stratégiád. Ne aggódj, nem bonyolult: egyszerű kérdésekkel és ötletekkel segítünk a megvalósításban.

Foglald le a helyed most

Early bird
tréning jegy

Teljes ár: 169.900 forint + ÁFA
129.900 forint + ÁFA
 • Belépőjegy 2 db tréningnapra (augusztus 29-30.)
 • Kávék, frissítők a szünetekben
 • Ízletes, 3 fogásos ebéd (a teljes Mozsár Étterem a miénk az ebéd idejére)
 • Kapcsolatépítés 50 eredményes vezetővel, vállalkozóval
 • Belépés a tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába
 • BÓNUSZ: a legjobb videós eszközök listája
 • BÓNUSZ: legjobb appok tartalomgyártáshoz
 • BÓNUSZ: checklist a következő szövegedhez
 • 2 db további bónusz
LEGJOBB ÁR!

Late bird
tréning jegy

Augusztus 27-től:
169.900 forint + ÁFA
 • Belépőjegy 2 db tréningnapra
 • Kávék, frissítők a szünetekben
 • Ízletes, 3 fogásos ebéd (a teljes Mozsár Étterem a miénk az ebéd idejére)
 • Kapcsolatépítés 50 eredményes vezetővel, vállalkozóval
 • Belépés a tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába

Kiscsoportos konzultációk,
hogy a gyakorlatban is kipróbáld
a tanultakat

Egy konzultáción 35 ezer forint + ÁFA áron, mindkét konzultáción pedig 49.900 forint + ÁFA áron vehetsz részt. Ezek kiscsoportos alkalmak, ahol konkrétan a te kérdéseiddel foglalkozunk.

Kiscsoportos marketing konzultáció

Nem engedjük el a kezed a tréningek után. Addig dolgozunk veled, ameddig át nem ülteted a gyakorlatba az itt hallottakat. 2 alkalommal, 3-3 órás kiscsoportos konzultáción segítünk megvalósítani a terveidet. Ezeken az alkalmakon a tréningek után megtervezheted a teljes 2019-es marketingstratégiád, karácsonyi kampányod, és felteheted kérdéseid.

Kiscsoportos videós konzultáció (ÚJ!)

Salamon Andrással egy 3 órás kiscsoportos konzultáción vehetsz részt. Itt lépésről lépésre megmutatja, hogyan forgass le egy videót (akár az okostelefonodon), vágd össze, publikáld.

Válaszd ki a helyed és foglald le most

Már csak ennyi ideig jár a kedvezmény:

nap
óra
perc
sec

Nem vagy biztos abban, hogy erre van szükséged, és megtérül ez a befektetés?

Mi biztosak vagyunk benne, hogy megtérül – hosszú évek tapasztalata mondatja ezt velünk. Ennek ellenére, ha úgy érzed a tréning után, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor visszaadjuk a tréning árát. Jól olvastad, 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk.

Biztonságos fizetés

Ha bankkártyával fizetsz, akkor átirányítunk a Barion felületére. Hozzánk nem jutnak el bankkártyaadataid.

100% garancia

Ha nem azt kaptad, amit vártál, a tréning után kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

Vezetőként mi a legköltségesebb hibád? Nem az, amit elrontasz, hanem amit nem csinálsz meg.
Vannak a világon dolgok, amelyek 5 nap alatt megtanulhatók. Ez is ilyen téma. Ha megérted az alapokat, és az előtted álló lehetőségeket, csak egy kérdésed lesz:
Miért nem kezdtem el hamarabb?

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha nem azt kaptad, amit vártál, szólj ebédszünetig és kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

„Nincs erre időm, most annyi minden van..."

Volt már olyan, hogy nem volt annyi minden? Holnap sem lesz több időd. Ha nem tanulod meg, elmegy melletted az idő.

„Mit kell ezen tanulni?"

Igazad van. De tudod, vagy nem? Csinálod, vagy nem? Megvalósítottad már, vagy nem?

„Miért pont tőletek kell erről tanulnom?"

Mert elhozzuk neked a legjobb szakembereket a témában. Nem kell konferenciáról konferenciára járnod, hogy információmorzsákat kaparj össze. Három nap, tömény tudással és inspirációval. Ezután bármilyen új rendezvényre felkészülten mehetsz, mert érteni fogod, hogy miről beszélnek ott.

SKBH Kft.
1065 Budapest, Nagymező utca 21.
vezetoiakademia@smg.hu
+36-20-495-6948