Bénázd fel magad a csúcsra!

A kommunikáció mint versenyelőny
online tréning bruck gáborral

Mitől leszel olyan vezető, akit értenek, követnek, és akinek hisznek?

Nem kell rendkívüli képesség ahhoz, hogy feljuss a csúcsra. Nem kell vasakarat, sokéves gyakorlás. Nem olyan fontos az iskola, a jó családi háttér, és az sem, hogy szép legyél. A siker elsősorban egy gondolkodásmód, attitűd, amely viszonylag könnyen tanulható.

4 fejezeten át, 80 oldalban adom át Neked mindazt, amit 25 év tapasztalatából szereztem.

Mitől leszel olyan vezető, akit értenek, követnek, és akinek hisznek?

Mitől fognak szeretni és tisztelni?

Mitől találnak érdekesnek és inspirálónak?

Mitől bíznak benned?

Erről szól ez az online tréning

A legfontosabb: ez a tréning felemel

Jobb ember leszel tőle. Komolyan! Nem csupán gondolni fogod magadról, hogy jobb vagy, hanem tényleg jobb leszel. Jobb vezető. Olyan ember, akit szeretnek és tisztelnek, akitől inspirációt merítenek, és akiben megbíznak.

Neked nem kell tökéletesnek lenned

Tudom, a tréning címe meglepő, de komolyan gondolom. Szerintem nem kell rendkívüli képesség ahhoz, hogy feljuss a csúcsra. Nem kell vasakarat, sokéves gyakorlás. Nem olyan fontos az iskola, a jó családi háttér, és az sem, hogy szép legyél. Churchill sem volt az.

Megszületsz bizonyos kommunikációs képességekkel, de ennek valójában semmi köze ahhoz, hogyan tudod megértetni és megszerettetni magad az emberekkel.

Ezért mondom, ha pösze vagy, ne zavarjon, Friderikusz Sándor is az, és mégis milliók előtt beszélte végig az életét. Raccsolsz? Baló György is szokott. Jack Welch pedig dadogva lett Amerika egyik leginkább csodált vállalatvezetője. Vagy Joe Biden az USA alelnöke.

Szerintem a sikernek nincs köze a behízelgő hangszínhez, a vidám extrovertáltsághoz, vagy a vonzó archoz. A siker elsősorban egy gondolkodásmód, attitűd, amely viszonylag könnyen tanulható.

Az elmúlt 25 évben többnyire ismert vezetőkkel dolgoztam. Volt köztük multicég vezetője, bankelnök, polgármester és miniszterelnök. Némelyikük lejjebbről indult, mint Te. Sokan közülük csendes, introvertált emberek voltak. A látszólagos hátrány ellenére mégis magasra jutottak.

Mit tudnak, amivel feljutottak erre a szintre? Ezt adom át neked a tananyagban.

Most röviden: nem kell megváltoztatnod magadat.

Ha csendes, visszahúzódó alkat vagy, maradj továbbra is az. Ha sokszor érzed magad tökéletlennek, nem baj. És ha nem szeretsz mások előtt szerepelni, az is rendben van. Nem kell versenyezned a jókedvű, hangos, extrovertált fiúkkal, maradhatsz, aki voltál.

Figyelj, van itt egy trükk: amikor jól kommunikálsz, amikor jól beszélsz, megvitatsz, vitatkozol, előadsz, prezentálsz valamit, vagy történetet mondasz, akkor a kommunikációd azért tűnik jónak, mert könnyen és jól kijössz másokkal. Szeretik, amit mondasz, és szeretik, ahogy mondod. Úgy érzik, hogy fontosak a számodra, és ezért szívesen dolgoznak veled.

Most gondolatban fordítsd meg a folyamatot:

Ha könnyen és jól kijössz másokkal, ha érzik, hogy fontosak neked, vagyis jól építesz kapcsolatokat, akkor azt fogják látni, hogy jól beszélsz, jól vitatkozol, jól prezentálsz, és jól mondasz történetet. És megtörténik, amit szeretnél.

A tréning, a gyakorlás során nem önmagadat változtatod meg, hanem a többiek felé irányuló viselkedésedet, kommunikációdat. Például: megtanulsz jelen lenni – ez a népszerűség, a karizma egyik legfontosabb komponense. Amikor mással beszélsz, tárgyalsz, megvitatsz, akkor nem rólad van szó, hanem a másikról. Neki adod a teljes figyelmedet.

Akitől tanulni fogsz:

Bruck Gábor

Döntéspszichológus. 25 éve tanítja a kommunikációt magyarországi egyetemeken. Nagyvállalatok kulcs döntéshozóit tanítja a helyes kommunikációra. Nem csak tanítja a médiát, de rendszeresen szerepel is benne. Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele. Volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett.

Látott sok bukást, és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben.

év
Tapasztalat
+
Online tréning résztvevő
+
Személy már végigment az ingyenes minitréningünkön

Miért érdemes végigmenned rajta? Mert jobb ember leszel tőle

Van benne önismereti teszt.

Megtudhatod magadról, hogy kifelé vagy inkább befelé forduló vagy-e. Ettől nagyobb békében élsz majd önmagaddal, mert tisztában leszel azzal, hogy mit (nem) várhatsz magadtól, és hogy milyen erősségedre támaszkodhatsz.

Érdekel, megnézem »

Nem tömény: olvasmányos, nagyon gyakorlatias, sok példával és történettel.

Akik olvasták a kéziratot, nem tudták letenni. Téged is magával fog ragadni – de én majd arra kérlek, hogy állj meg időnkét, és gondold át, vagy végezd el a gyakorlatokat. Rengeteg szituáció jut majd eszedbe, amiben biztonságban fogod érezni magad, mert alkalmazhatod a megtanultakat.

Érdekel, megnézem »

A tréninganyag egyes részeihez videók kapcsolódnak.

Ezek lazítják az anyagot, de ugyanakkor el is mélyítik azt a részt, amihez tartoznak. Így nagyobb élmény lesz tanulnod, és egy picit személyesebben is „találkozhatok” Veled.Vannak benne átgondolandó kérdések és feladatok (munkafüzetszerű).

Ez tényleg tréning, azaz gyakorlás is. Eredményképpen azt fogod azt érezni, hogy nem csak egy jó könyvet olvastál, hanem begyakorolt és szervesült tudásra tettél szert.

Érdekel, megnézem »

Tele van azonnal használható ötletekkel, trükkökkel és technikákkal – mégis elsősorban egy szemléletet tanulsz meg belőle, ami még többet ér.

A gyakorlati dolgok segítenek megérteni és elsajátítani azt a szemléletet, amit szeretnék kialakítani Benned. Átalakul a kommunikációd, és ezt élvezni fogod, mert egyre jobban működik majd a „kezeid között”.

Érdekel, megnézem »

Vannak benne átgondolandó kérdések és feladatok (munkafüzetszerű).

Ez tényleg tréning, azaz gyakorlás is. Eredményképpen azt fogod azt érezni, hogy nem csak egy jó könyvet olvastál, hanem begyakorolt és szervesült tudásra tettél szert.

Érdekel, megnézem »

A tréning anyaga online érhető el, de le is töltheted.

Bármikor és bárhol tanulhatsz belőle online, de kinyomtatva is használhatod: jegyzetelhetsz, beleírhatsz, később a jegyzeteidet előveheted (ez még online is működni fog, majd meglátod…). Egy új technológiát használunk.

Érdekel, megnézem »

Vásárold le a kurzus árát 100%-ban egy későbbi tréningen (így az online termék lényegében ingyen volt)

A online tréning megvásárlásával egyidőben küldünk neked egy kuponkódot emailben, amelyet a következő 12 hónapban bármikor beválthatsz egy másik tréningünkre. 

Igen, ha felhasználod a kupont (bőven lesz rá időd egy éven át), akkor végeredményben ingyen kapsz egy 80+ oldalas, videókkal támogatott, feladatokkal teli tananyagot, amelyet bármikor használhatsz a laptopodon vagy telefonodon. 

Mitől leszel olyan vezető, akit értenek, követnek, és akinek hisznek?

Azt ígérem, hogy amikor a tréning elvégzése után bemész a cégedhez, elkezd javulni a viszonyod a munkatársaiddal. A többi emberi kapcsolatod is megváltozik, mert másképp, jobban kommunikálsz.

Rólunk mondták

Pénzvisszafizetési garancia

Bár a leckék külön-külön is sok millió forintot takaríthatnak meg neked a jövőben, hadd adjunk neked még egy garanciát: ha elvégzed a kurzust és nem vagy elégedett, írj nekünk egy üzenetet és kérdés nélkül visszatérítjük a teljes vételárat.

Töltsd ki az adatokat és kezdd el a webináriumot most!

Elgondolkodtál? Morfondírozol? Az jó!

Azt gondolod talán, hogy kár kommunikációs tréningre költened, Te már nem tudsz megváltozni…

Jó hírem van: nem Neked kell megváltoznod. Csak a másik felé irányuló kommunikációdon kell változtatod. Pont azt tanulhatod meg ebből a tréningből, hogy mit és hogyan változtass a kommunikációdon ahhoz, hogy átütő eredményt érj el. Ez megtanulható.

Vettél már jó néhány tananyagot? Félsz, hogy ez is a polcon vagy a fiókban végzi, mert belekezdesz, de hamar félreteszed?

Akik eddig olvasták a kéziratot, nem tudták letenni. Tényleg. Tudom, ez szerénytelenül hangzik, de az a helyzet, hogy ezt a tananyagot direkt úgy csináltuk, hogy ne tudd letenni. Meglátod, húzása lesz. A mélyben és a magasban is fogunk járni…

Attól tartasz esetleg, hogy megveszel valami olyat, aminek a tartalmát már hallottad tőlem tréningen? Vagy attól, hogy ez egy régi tréningünk leporolt anyaga kicsit felhabosítva?

Ha több tréningünkön is voltál már, akkor az elvek ismerősek lehetnek (hiszen az elvek és értékek állandóak). Esetleg egy-két történetet be tudsz majd fejezni a felétől. De nem ez a lényeg. Ami ebben az anyagban van az új, és így – a munkafüzetszerű kérdésekkel, feladatokkal együtt – még sehol, semmilyen formában nem jelent meg. Ráadásul az a lehetőség, hogy a saját tempódban haladhatsz vele, hogy bármikor újra és újra előveheted egy-egy részét, egészen más tanulást tesz lehetővé, mint egy élő tréning.