Hogyan érd el a csúcsteljesítményed és maradj ott hosszú távon?

Csúcsteljesítmény

Lénárt Ágotával, az olimpiai csapat sportpszichológiai csapatának vezetőjével

Hogyan növeld az eredményességed és stabilizáld a csúcsformád? Hogyan csökkentsd a stressz- és teljesítményszorongást vállalkozóként, vezetőként? Hogyan készülj fel mentálisan a kihívásokra? Ágota világelső sportolókat készít fel arra, hogy a megfelelő pillanatban a legtöbbet kihozzák önmagukból.

Június 4-én Budapesten neked és 17 másik vállalkozónak tanítja ugyanezt egy interaktív, rátok szabott workshopon.

Nem, a tréning címe nem marketingfogás: itt lesz szó.

Arról, hogyan legyél hosszú távon eredményes vállalkozóként, vezetőként. Hogyan fókuszáld a figyelmed? Hogyan zárd ki a kevésbé fontos dolgokat, hogy a legfontosabb területre tudj fókuszálni a mindennapokban? Hogyan kerüld el a kiégést, a túlzó stressz megbetegítő hatásait?

 Olyan gyakorlatokkal mész haza, amelyeket otthon tovább folytathatsz: akár napi 10-15 perc alatt is látványos eredményeket érhetsz el.

A workshop nem előadásokból áll: interaktív gyakorlatokon keresztül fogsz fejlődni. Ágota az első személy, akire a Sawyer Miller Group Vezetői Akadémia történetében egy egésznapos tréninget bízunk, nem véletlenül.

Szeretnéd kihozni az embereidből a legtöbbet?

Rengetegen panaszkodnak arra, hogy nehezen tudják motiválni a munkatársaikat, nehéz velük a kommunikáció, sok a konfliktus. A jó hír, hogy van egy ember a cégednél, akinek a viselkedésére, döntéseire, változására teljes ráhatásod van: önmagad. 

Hogyan érhetsz el azonnali hatékonyságnövekedést a cégedben? Ha te magad hatékonyabbá válsz. Hogyan érd el, hogy működjenek a változások a cégedben? Kezdj el magad is változni. Hogyan építs tanuló szervezetet? Kezdj el tanulni.

Ehhez kiváló döntés a Csúcsteljesítmény workshop: olyan tudást kapsz, amit ezután egész életedben alkalmazni tudsz, hiszen nem évül el. A tanult gyakorlatokat 10 év múlva is ugyanolyan jól alkalmazhatod, mint a tréning napján.

„Egy nap alatt csúcsteljesítmény? Ugyan már!”

Nem ígérjük, hogy a nap végére minden elhangzott gyakorlat mestere leszel. Ne feledd azonban, hogy Ágotához volt, hogy az olimpiai döntő előtti napon kopogtattak be egy súlyos problémával. Ott nem egy nap, hanem csak néhány perc alatt kellett maradandó változást elérni.

Neked (és a többi résztvevő vállalkozónak) 8 órátok lesz, hogy új gyakorlatokat sajátítsatok el. Ráadásul konkrétan a ti problémáitokkal, kihívásaitokkal foglalkozunk majd, így biztosan válaszokkal mész haza. A workshopnak tehát nincs előre megszabott tematikája: Ágota több évtizedes tapasztalat alapján húzza elő a célra legjobb tréneri eszközöket.

A csúcsteljesítmény része: hatékonyabb stresszkezelés.

Talán rád is jellemző, mint olyan sok ambíciózus vezetőre, hogy:

 • Időnként hullámzó a teljesítményed: nem tudod hosszú távon fenntartani a motiváci
 • Nem hagyod a munkahelyen a feladataid, és ezt már a magánéleted, családi életed bánja;
 • Ingerlékeny vagy a szeretteiddel, alkalmazottaiddal (látszólag ok nélkül is);
 • Volt már, hogy a kiégés szélén jártál (esetleg most is így vagy)

Ha a fentiek közül bármelyik igaz rád, akkor megtapasztaltad a stressz negatív hatásait. Ez azt is jelenti, hogy lehetnek rossz megküzdési stratégiáid, amelyek gyakran csak rontanak a helyzeten. Talán te is irigykedve nézel azokra, akik jobban kezelik a stresszt: ők mit tudnak jobban? Hogyan küzdenek a topvezetők, az olimpiai bajnokok, amikor nagy a tét?

A Stresszkezelés tréningen Ágota bemutatott már 2-3 relaxációs gyakorlatot, amellyel jobban viselheted a stresszt. Most egész nap ehhez hasonló gyakorlatokkal fogunk dolgozni. Ha akkor tetszett Ágota előadása, ezt a napot imádni fogod.

„Motivációs show” helyett tanulj igazi szakemberektől

Ma mindenki önismeretről, mentális felkészülésről beszél. Lassan már az is üzleti tréninget tart, aki eddig csak egy könyvet olvasott el a témában, de a valós életben még sosem próbálta ki, amit tanít. Ritka, hogy olyan trénerrel találkozunk, aki mögött valós eredmények vannak (Cseh Laci és Risztov Éva olimpiai szereplése annak számít? Ágota őket is segítette a felkészülésben.). Ugyanezek az eszközök működnek a cégvezetésben is. Bár itt másképpen kell elérni a csúcsteljesítményt, de a lényeg ugyanaz: hosszú távon eredményesnek lenni (kiégés nélkül).

Az oldalon le sem merjük írjuk az “önbizalom” és “önértékelés” szavakat, annyira elhasználták már őket a különböző idézetes oldalak és motivációs előadók. Mégis, a nap folyamán olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amellyel az önbizalmad is növekedni fog. Egyrészt azért, mert megtanulsz kiegyensúlyozottabban a csúcson teljesíteni: valóban több bizalmad lesz magad felé. Másrészt pedig azért, mert le tudod majd győzni azokat a mentális blokkokat, amelyek eddig vissza tartottak.

A tréningnapot vezeti: Lénárt Ágota

Sportpszichológus, pszichoterapeuta, sportlövőedző, az olimpiai csapat sportpszichológiai csapatának vezetője, a Testnevelési Egyetem tanszékvezetője. Ő volt az elindítója a magyar sportpszichológus-képzésnek, valamint évek óta segíti a sportolók és sportpszichológusok olimpiai felkészítését és munkáját.

A Stresszmenedzsment tréningen februárban már járt nálunk, és közel 100%-os értékelést kapott a résztvevőktől. Ő az első tréner, akire egy egész tréningnapot rá merünk bízni az SMG-ben, nem véletlenül.

 

Kérd a jegyed most kedvezménnyel

A tréning időpontja és helyszíne: június 4. 09:30 – 17:30, a Mozsár Műhelyben.

Early bird jegy

100.000 forint + ÁFA helyett május 22-ig:

79900
forint + ÁFA
 • Részvétel a workshopon
 • 3 fogásos, ízletes ebéd a Mozsár Bisztróban
 • Szünetekben kávé, frissítő, kapcsolatépítés
 • Belépés az SMG tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába
A regisztráció max. 18 fő részére nyitott. Ha nem akarsz lemaradni, foglald le a helyed most.

Normál jegy

Bónuszok és kedvezmény nélkül.

100000
forint + ÁFA
 • Részvétel a tréningnapon
 • 3 fogásos, ízletes ebéd a Mozsár Bisztróban
 • Szünetekben kávé, frissítő, kapcsolatépítés
 • Belépés az SMG tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába
0%
A helyek folyamatosan fogynak (csak 18 helyünk van): csapj le rájuk most!

Már csak eddig jár a 20% kedvezmény:

nap
óra
perc
sec

 


 

„Ez a tréning más mint a többi. Ez forradalom. A tréning végén konstatálom: most is sokat tanultam, majd rájövök, milyen sok mindent nem tudok még mindig…”
Végh Zoltán
Pernod Ricard Hungary

 „Gábor és András mellett a külső előadók kiválasztása is telitalálat, mert ők mindig a témák legjobb ismerői közül kerülnek ki, az előadások pedig magas színvonalúak. Az előadások témái arról szólnak, ami 2018-ban egy cégvezetőt igazán foglalkoztat függetlenül attól, hogy egy kis családi vállalkozást vagy egy nagyobb céget vezet.”
Kristófy Gyula
Gyógyászati Szakbolt

http://gyogyaszatiszakbolt.hu/

 „Sokfelől tájékozódom a világ dolgairól. Arról, hogy mik a trendek, merre tart gyorsan változó világunk, leginkább itt kapok válaszokat. A tréningek jól szervezettek, jó hangulatúak. Az előadások professzionálisak, kiválóak a meghívott előadók is.
Ajánlom mindenkinek aki lépést akar tartani a világgal!
Pszota János
Pszota Builder Kft.

SKBH Kft.
1065 Budapest, Nagymező utca 21.
vezetoiakademia@smg.hu
+36-20-495-6948