Sawyer Miller Group Vezetői Akadémia

A gyilkos prezentáció

Fontos helyzetekben tudsz úgy beszélni, hogy értsenek? Értsék, hogy mit akarsz, és mit kínálsz? A tudás önmagában kevés. Ha jobb akarsz lenni, mint a riválisok, akkor jobban is kell elmondanod, hogy mit akarsz.

Bárdos András | Bruck Gábor | Kaszás György
Június 12. | Budapest

Early bird kedvezmény és bónuszok
csak ma este 8 óráig.

Voltál már úgy, hogy…? Voltál már úgy, hogy…?

Előtted a mikrofon, enyhén előrehajolsz, hogy megszólalj, de olyan száraz a torkod, mintha gyapotot nyeltél volna, és egy hang sem jön ki.
A fiatal Larry King volt így.

Beszélsz egy nagyobb csoport előtt, úgy érzed sínen vagy, és akkor elfelejted a beszéd folytatását. Dermedten állsz percekig. Van, aki mosolyog, más szánalommal néz, de minden, amit tehetsz, hogy nem esel össze.
A fiatal Winston Churchill volt így.

És imposztor szindrómád volt már? Az érzés, hogy nem vagy akkora, amekkorának látnak. Nem vagy elég jó, érdemtelenül állsz a hallgatók előtt.
A harvardi egyetemisták 60%-a szokta ezt érezni.

Egy pillanat alatt szerelmes lettél. Készülsz az első randevúra, de elrontod. Tízből nyolc ember volt már így.

Az elevator pitch megvan? Jön életed lehetősége, néhány perced van, hogy bemutatkozz, elmondd a nagy ötletet, de csúnyán elbénázod. Majd' minden fiatal volt ilyen helyzetben.

Ez mind elrontott prezentáció.
És mind elkerülhető.
Hogyan? Ezt fogjuk megmutatni a június 12-i Gyilkos prezentáció tréningen.

Ugye tudod, hogy egész életedben prezentálsz? Ugye tudod, hogy egész életedben prezentálsz? Ugye tudod, hogy egész életedben prezentálsz?

Amikor a gyerek fölteszi a kezét órán és azt mondja: tanárnő, szeretnék kimenni, akkor prezentál. És a tanár két választ adhat: majd kimész óra után, vagy tessék, menj. Az első kudarc, a második siker.

Amikor bemész az első egyetemi órádra, akkor is prezentálsz, bemutatod önmagad. Ha a jó fejek ülnek melléd, az siker. Az első udvarlás. Ezer százalékig ott vagy, és megtervezett színházat játszol. Ha van második randi, siker.

Állásinterjún a legjobb arcodat akarod mutatni. És az összes üzleti tárgyaláson is prezentálsz. Figyelj, a társak, a vevők, az ügyfelek, a kollégák nem laknak a fejedben.

Mit gondoljunk az első benyomásról? Hogyan kezdd, hogyan keltsd fel az érdeklődést és hogyan tartsd fenn? Hogyan kerüld el a túlzó várakozást, mely után csak csalódást okozhatsz?

Hogyan légy érthető, követhető, érdekfeszítő egyszerre, hogyan növeld a feszültséget? Hogyan használd a testedet, a hangod, a tekinteted, hová nézz, mennyit beszélj és mennyit hallgass, hogyan szólítsd meg a hallgatóságot, mikor légy szellemes, mikor légy komoly, hogyan oldd a feszültséget, vagyis: hogyan érd el, hogy az üzenet hatásos legyen?

A jó prezentálás teszi lehetővé, hogy ismertté tedd önmagad és a cégedet. Izgalmassá, eladhatóvá váljon a terméked. A jó prezentálás a legolcsóbb módja annak, hogy sok emberhez jusson el a kampányod.

Mikor kezdődik a prezentáció valójában? Mikor kezdődik a prezentáció valójában? Mikor kezdődik a prezentáció valójában?

A jó prezenter nem születik A jó prezenter nem születik A jó prezenter nem születik

A jó prezentáció nem jön magától, hanem megtervezzük, kipróbáljuk, gyakoroljuk, és előadjuk. Az elmúlt 25 évben terveztünk ilyet multicégeknek, bankoknak, önkormányzatoknak, bíróságnak és minisztériumoknak.

Az elmúlt 25 évben ezt tanítottuk egyetemen, tréningeken, tévében, rádióban, és az interneten. A jó prezentáció pont olyan, mint te. De akkor, amikor a legjobb formában vagy. A jó prezentáció téged mutat, mégpedig a legjobb verzióban.

Valószínűleg a te fejedben több gondolat van, mint hinnéd. Segítek ezeket előhozni, segítek, hogy jól is mondd el.

A jó kommunikáció behozhatatlan versenyelőny

Ez a tréning lehetőség arra, hogy úgy prezentálj, úgy kommunikálj, ahogy a legjobb vezetők teszik. És azt ígérjük, hogy a kapott módszerek jó részét már másnap használhatod. És ezek be fognak válni.
Ha jól prezentálsz, te kapod a megbízást, a munkát, az előléptetést.
Ha jól beszélsz, jól prezentálsz, akkor jól inspirálsz, és jól motiválsz.
Ha a prezentálásra úgy készülsz fel, ahogy tanítjuk, akkor nem fagysz le a váratlan és nehéz helyzetekben.
Ha jól prezentálsz, akkor pontosan azt érheted el, amit szeretnél.

A világ igazán sikeres vezetői ezt használják

Ezt onnan tudjuk, hogy nagyrészt mi is tőlük tanultuk. Szerintünk, ami hasznos a London Business School vagy a Harvard kutatói szerint, számodra is hasznos lehet.
Amit megtanult Steve Jobs, Jeff Bezos, a Facebook, a Google vagy a LinkedIn vezetője, az számodra is hasznos lesz. Ezt kapod és nem kevesebbet.

A tréningen megtudod:

Hogyan válhat valaki országos hírűvé a teljes ismeretlenségből.
Egy gondolatot, ideát hogyan lehet megismertetni az egész országgal.
Hogyan hozd elő a gondolatokat a fejedből és add elő azokat.
Hogyan emelkedj a riválisaid fölé jó prezentációval, jó tálalással.
Hogyan legyél egyszerű (akkor is, ha a legbonyolultabb témáról beszélsz).
Hogyan kell természetesnek lenni, és annak is látszódni.
Mitől lesz a prezentációd meggyőző, hogyan gyakorolj hatást?
Mitől hisznek nekünk? Miért követnek bennünket? Miért vásárolnak tőlünk? Miért szavaznak ránk?

Előadók

Olyan előadókat hívtunk, akiket mi is hallani szeretnénk. Tiszteljük az idődet. Aki nálunk előad, nem csak kiváló szakember kell, hogy legyen, hanem kiváló előadó is. Fenntartjuk a figyelmed, egészen a legvégéig.

Bruck Gábor

Volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett. Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele. Így látott sok bukást, és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben vagy felismerhető egy jó kampány hátterében.

Bárdos András

Végighallgatott milliónyi okfejtést, érvet, mentegetőzést, kibírt milliárdnyi hazugságot, felismert ki tudja hány elhallgatást. Látott összeomlani cégeket, és embereket, döntően a hibás, vagy őszintétlen kommunikáció miatt. Tudja, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és ismeri azokat a kommunikációs elveket, amelyekkel túléled a riválisaidat.

Kaszás György

Kreatív igazgató, tréner és coach. 18 éven át a McCann Erickson Budapest, az első közép-európai multi reklámügynökségi iroda, alapító vezető kreatív igazgatójaként dolgozott, ma pedig saját cége keretein belül foglalkozik reklámcsinálással. Közel két évtizedes gyakorlattal rendelkezik a nyilvános beszéd / prezentáció, a kreatív problémamegoldó gondolkodási módszerek és a reklámkreativitás területein.

Tréninggyakorlat

Lehetőséged lesz gyakorolni a prezentációt: az egyik blokkban tréninggyakorlattal készülünk, amelyben azonnal kipróbálhatod a tanultakat és visszajelzéseket kaphatsz Bárdos Andrástól, Bruck Gábortól és a közönségtől.

A tudás mellett

igazi tréningélményt viszel haza igazi tréningélményt viszel haza igazi tréningélményt viszel haza

3 fogásos, ízletes ebéd

A nap közepén a Mozsár Étteremben, egy kiváló ebéd mellett építhetsz új üzleti kapcsolatokat.

Kapcsolatépítés egy kávé mellett

A szünetekben kávé és frissítők mellett találhatod meg az új üzleti partnereid. Hozz legalább 55 névjegykártyát.

Handout a prezikről

A tréning elején kezedbe adjuk a diákat egy handout formájában, amire jegyzetelhetsz. Emailben is elküldjük a tréning után.

Ötletekkel teli jegyzetfüzet

Tele fogod írni a füzeted új ötletekkel. Ha megvalósítod őket, idén új szintre emeled a vállalkozásod.

Helyszín és időpont

Tréning: június 12.
9:30-17:30.

Workshop day: június 13.
Délelőtt: Prezi workshop
Délután: Grafikai tervezés

AJÁNDÉK

ezek az értékes bónuszok

is járnak a jegyed mellé.

#1

15 db prezentáció sablon

Olyan sablonokat kapsz, amelyeket bárhol, bármikor használhatsz. Mindössze 15 perc alatt testre szabhatod őket, és nem kell külső grafikust igénybe venned. Ezzel önmagában visszakeresed a tréning árát (egy prezentáció sablon elkészítése több tízezer forint is lehet).

#2

Checklist a következő prezentációdhoz

Összegyűjtjük a tréning legfontosabb tudnivalóit, és készítünk belőle egy checklistet. Használd ezt a sablont, és biztosan nem marad ki semmi a prezentációdból.

#3

Grafikai anyagok, ikonok, fotók listája

Nem tudod, hogy hol keress fotókat, illusztrációkat a következő prezentációdhoz? Kapsz tőlünk egy listát, tele olyan oldalakkal, ahonnan ikonokat, grafikai elemeket, fotókat tudsz letölteni – többnyire ingyen, teljesen legálisan. Ezeket megkeresni több óra lenne, mi megspóroljuk neked ezt a munkát.

#4

Belépés a tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába

Itt a tréning után felveheted a kapcsolatot az új résztvevőkkel, és exkluzív tartalmakat olvashatsz tőlünk.

Készíts gyönyörű
és hatásos preziket

(AKKOR IS, HA NINCS SZÉPÉRZÉKED)
2 kiscsoportos WORKSHOP június 13-án

A tréning mellett gyere el az egyik workshopra 34.990 forint + ÁFA áron,
vagy mindkettőre 54.990 forintos áron.

[ MEGTELT! ]
Félnapos Prezi workshop a Dr. Prezi csapatával

Biztosan ismered a magyar fejlesztésű szoftvert, ami forradalmasította a prezentációk készítését. De használni is tudod? Hogyan sajátíthatod el az alapokat? Június 13-án délelőtt egy félnapos workshopon bemutatjuk, hogyan használd a Prezi-t, hogy elkészítsd a legütősebb prezentációid.

[ ! UTOLSÓ HELYEK ! ]
Félnapos Prezentáció grafikai tervezés workshop

Nem csak a szöveg, hanem a kép is számít. Hogyan készíts ütős prezentációt, akkor is, ha nem vagy grafikus? Június 13-án délután megmutatjuk azokat az alapelveket, amivel elkerülheted a kínos bakikat, és remekelhetsz a színpadon – akkor is, ha semmi szépérzéked nincs.

„Aki nem tudja kifejezni magát, az

befejezi az üzleti életét.”

– Kaszás György az SMG előző A Gyilkos Prezentáció tréningje után

Nézd meg, mit mondtak a résztvevők az előző tréningünkről!

Foglald le a helyed most

Tréning + 1 db workshop

Június 7. este 8 óráig
124.990 forint helyett:
94.990 forint + ÁFA
 • Belépőjegy a Gyilkos Prezentáció tréningnapra
 • Belépőjegy 1 db workshopra június 13-án (Prezentáció grafikai tervezése – utolsó helyek!)
 • Kávék, frissítők a szünetekben
 • Ízletes, 3 fogásos ebéd (a teljes Mozsár Étterem a miénk az ebéd idejére)
 • Kapcsolatépítés 50 eredményes vezetővel, vállalkozóval
 • Belépés a tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába
 • BÓNUSZ: 15 db prezentáció sablon
 • BÓNUSZ: checklist a prezentáció elkészítéséhez
 • BÓNUSZ: grafikai anyagok, fotók, ikonok, könyvek listája a következő prezentációdhoz

Early bird
tréning jegy

Teljes ár: 90.000 forint + ÁFA
Június 7. este 8 óráig 33% kedvezménnyel:
59.900 forint + ÁFA
 • Belépőjegy a Gyilkos Prezentáció tréningnapra
 • Kávék, frissítők a szünetekben
 • Ízletes, 3 fogásos ebéd (a teljes Mozsár Étterem a miénk az ebéd idejére)
 • Kapcsolatépítés 50 eredményes vezetővel, vállalkozóval
 • Belépés a tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába
 • BÓNUSZ: 15 db prezentáció sablon
 • BÓNUSZ: checklist a prezentáció elkészítéséhez
 • BÓNUSZ: grafikai anyagok, fotók, ikonok, könyvek listája a következő prezentációdhoz
LEGJOBB ÁR!

Early bird kedvezmény és bónuszok
csak ma este 8 óráig.

Válaszd ki a helyed és foglald le most

Már csak ennyi ideig jár a kedvezmény a jegyed mellé:

nap
óra
perc
sec

Nem vagy biztos abban, hogy erre van szükséged, és megtérül ez a befektetés?

Mi biztosak vagyunk benne, hogy megtérül – hosszú évek tapasztalata mondatja ezt velünk. Ennek ellenére, ha úgy érzed a tréning után, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor visszaadjuk a tréning árát. Jól olvastad, 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk.

Biztonságos fizetés

Ha bankkártyával fizetsz, akkor átirányítunk a Barion felületére. Hozzánk nem jutnak el bankkártyaadataid.

100% garancia

Ha nem azt kaptad, amit vártál, a tréning után kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

Vezetőként mi a legköltségesebb hibád? Nem az, amit elrontasz, hanem amit nem csinálsz meg.
Vannak a világon dolgok, amelyek 5 nap alatt megtanulhatók. Ez is ilyen téma. Ha megérted az alapokat, és az előtted álló lehetőségeket, csak egy kérdésed lesz:
Miért nem kezdtem el hamarabb?

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha nem azt kaptad, amit vártál, szólj ebédszünetig és kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

„Nincs erre időm, most annyi minden van..."

Volt már olyan, hogy nem volt annyi minden? Holnap sem lesz több időd. Ha nem tanulod meg, elmegy melletted az idő.

„Mit kell ezen tanulni?"

Igazad van. De tudod, vagy nem? Csinálod, vagy nem? Megvalósítottad már, vagy nem?

„Miért pont tőletek kell erről tanulnom?"

Mert elhozzuk neked a legjobb szakembereket a témában. Nem kell konferenciáról konferenciára járnod, hogy információmorzsákat kaparj össze. Három nap, tömény tudással és inspirációval. Ezután bármilyen új rendezvényre felkészülten mehetsz, mert érteni fogod, hogy miről beszélnek ott.

SKBH Kft.
1065 Budapest, Nagymező utca 21.
vezetoiakademia@smg.hu
+36-20-495-6948