Egész napos tréning szeptember 27-én Budapesten, a Mozsár Műhelyben.
Bárdos Andrással, Bruck Gáborral, Szűts Ildikóval és Bencze Róberttel.

Másoknak krízis, neked

Hogyan legyél te a munkaerőválság győztese?

2019 már a tehetségért folytatott versenyről szól. Ezen a tréningen esélyt kapsz arra, hogy odaállj a startvonalhoz. Hogyan találd meg, vedd fel és tartsd meg a munkatársaidat? (Konkrét módszerekkel, elvekkel és gyakorlatokkal.) 

Körülbelül ennyi időt töltesz munkával 40 év alatt.

Hogy az időd nagy részében jól érzed magad vagy rosszul, a kollégáktól függ.

Cégvezetőként a feladataid egyre nagyobb része az emberekről szól.

Amikor elkezdted, szakember voltál. A céged sikere azon múlt, hogy mennyire vagy hatékony. Azután felvetted az első munkatársad, majd a többit, és mára minden megváltozott.

 Ma akkor vagy sikeres, ha ők hatékonyan dolgoznak. Minél nagyobb a céged,
a munkád annál inkább az emberekről szól.

Az emberügyeken a céged sikere.

Amikor a marketingről, csapatépítésről, vezetésről beszélünk, szinte mindig azt kérdezitek: „Jó, jó, de hol találok ehhez jó szakembereket? Hol keressem és hogyan győzzem meg őket? Hiszen minden jó szakember tele van munkával.” Ezen a tréningen választ ezekre a kérdésekre válaszolunk.

Talán észrevetted, hogy radikális szemléletváltás zajlik a cégvezetésben és a HR-ben. Miközben a gép kiszorítja az embert a munkahelyről, akik maradnak, egyre fontosabbak. Az épület, a gép, a hardver pótolható, a tehetség nem.

Ha az embereid elmennek, és csak a gyengébben teljesítők maradnak, a céged néhány éven belül padlóra kerül. 2018-ban, Magyarországon sokaknak az a fő kérdése: „Találok-e olyan munkaerőt, aki képes akár egyetlen forint profitot is termelni?”

Egy biztos: a legjobbak vagy nálad dolgoznak, vagy

A HR már nem csak a „háeres” feladata. Sokkal több múlik rajtad, mint gondolod. A HR-ért te vagy a felelős. Azért, mert ma ez van a stratégia fókuszában.

Peter Drucker szerint a munkatárs hatékonyságáért elsődlegesen nem az alkalmazott a felelős, hanem a vezető. Vagyis Te.

Valószínűleg senki sem készített fel arra, hogy mi az emberközpontú vezetés. Mit kell másként látnod és másként csinálnod. Ezen a napon eszközöket kapsz a kezedbe.

Hol találod meg, hogyan győzöd meg és a tehetséges embereket?

A tréning után képes leszel arra, hogy:

A Sawyer Miller Group Vezetői Akadémián tanulsz majd

Cégünk, a Sawyer Miller Group 26 országban vett részt választási kampányokban. Dolgozott Lech Walesával, Simon Peresszel, a Dalai Lámával, vagy Václav Havellel. Volt, hogy az ország legnagyobb kampányát vezettük, és volt, hogy a legizgalmasabbat. 

A cég vezetői, Bruck Gábor és Bárdos András folyamatosan ott vannak az egyetemek katedráin és a televíziók stúdióiban. Erre a tréningre olyan előadókat hívunk, akiket mi is hallani szeretnénk. Tiszteljük az idődet.

A tréning előadói

Bárdos András

30 éve dolgozik a médiában. Részt vett több tízezer élő adásban. Készített sok ezer interjút. Nagyvállalatok vezetőit tanítja eredményesen kommunikálni. 20 éve tanít a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, növendékei százai dolgoznak a médiában. Végighallgatott milliónyi okfejtést, érvet, mentegetőzést, kibírt milliárdnyi hazugságot, felismert ki tudja hány elhallgatást.

Látott összeomlani cégeket, és embereket, döntően a hibás, vagy őszintétlen kommunikáció miatt. Tudja, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és ismeri azokat a kommunikációs elveket, amelyekkel túléled a riválisaidat.

Kinyitom

Bruck Gábor

Döntéspszichológus. 25 éve tanítja a kommunikációt magyarországi egyetemeken. Az egyetem mellett nagyvállalatok kulcs döntéshozóit tanítja a helyes kommunikációra. Nem csak tanítja a médiát, de rendszeresen szerepel is benne. Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele. Volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett.<br><br>Látott sok bukást, és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben.

Kinyitom

Bencze Róbert

A PwC Magyarország HR-tanácsadás igazgatója több mint kétszáz hazai és nemzetközi nagyvállalat HR-rendszereinek kialakításában és fejlesztésében vett részt. El fogja mondani, hogy milyen munkahelyet, milyen munkatársakat és milyen főnököt szeretnének a jövő munkavállalói (13000 fiatal megkérdezése alapján).

Kinyitom

Szűts Ildikó

A Magyar Posta Zrt. volt vezérigazgatója, vezetői és szervezetfejlesztési tanácsadó. A februári HR tréning egyik legmagasabbra értékelt előadója volt. Arról beszél (személyes tapasztalatok és kutatások alapján), hogy miért a munkatársak megtartása kell, hogy az első prioritásod legyen a cégedben.

Kinyitom

Lukács Zsolt

A Telkes Consulting fejvadász cég igazgatója az interjúzásról és kiválasztásról beszél egy félnapos bónusz konzultáción. Hogyan interjúztass, mire figyelj, kit vegyél fel? Zsolt több ezer interjút vezetett végig (alkalmazottól egészen a vezérigazgatói posztig).

Kinyitom

Szeptember 25-ig ezek a is járnak a jegyed mellé

Kérd a jegyed most kedvezménnyel

A tréning időpontja és helyszíne: szeptember 27. 09:30 – 17:30, Mozsár Műhelyben.

Early bird jegy

99.000 forint + ÁFA / alkalom helyett szeptember 25-ig:

79900
forint + ÁFA
  • Részvétel a tréningnapon
  • Kapcsolatépítés 50 motivált, sikeres cégvezetővel
  • 3 fogásos, ízletes ebéd a Mozsár Bisztróban
  • Szünetekben kávé, frissítő, kapcsolatépítés
  • Belépés az SMG tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába
Több mint 150.000 forint értékű csomag csak
szeptember 25-ig több mint 20% kedvezménnyel.

Normál jegy

Bónuszok és kedvezmény nélkül.

99000
forint + ÁFA
  • Részvétel a tréningnapon
  • 3 fogásos, ízletes ebéd a Mozsár Bisztróban
  • Szünetekben kávé, frissítő, kapcsolatépítés
  • Belépés az SMG tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába

A jelentkezést Nézd meg további tréningjeinket:

 


 

„Ez a tréning más mint a többi. Ez forradalom. A tréning végén konstatálom: most is sokat tanultam, majd rájövök, milyen sok mindent nem tudok még mindig…”
Végh Zoltán
Pernod Ricard Hungary

 „Gábor és András mellett a külső előadók kiválasztása is telitalálat, mert ők mindig a témák legjobb ismerői közül kerülnek ki, az előadások pedig magas színvonalúak. Az előadások témái arról szólnak, ami 2018-ban egy cégvezetőt igazán foglalkoztat függetlenül attól, hogy egy kis családi vállalkozást vagy egy nagyobb céget vezet.”
Kristófy Gyula
Gyógyászati Szakbolt

http://gyogyaszatiszakbolt.hu/

 „Sokfelől tájékozódom a világ dolgairól. Arról, hogy mik a trendek, merre tart gyorsan változó világunk, leginkább itt kapok válaszokat. A tréningek jól szervezettek, jó hangulatúak. Az előadások professzionálisak, kiválóak a meghívott előadók is.
Ajánlom mindenkinek aki lépést akar tartani a világgal!
Pszota János
Pszota Builder Kft.

0%
A helyek folyamatosan fogynak... csapj le az early bird jegyek egyikére.

SKBH Kft.
1065 Budapest, Nagymező utca 21.
vezetoiakademia@smg.hu
+36-20-495-6948