20 ingyenes lecke a vezetésről

Bruck Gábortól és Bárdos Andrástól, 50+ év tapasztalat alapján. Az ingyenes vezetői minikurzus segít abban, hogy:

Megtanulod mindezt 20 lecke alatt? Aligha. De ha elindulsz az úton, akkor minden esélyed megvan rá, hogy évek alatt behozhatatlan előnyre tegyél szert vezetőként.

Kezdd el most ingyen:

Tanulj Bárdos Andrástól

Televíziósként, vezetőként és tanácsadóként végighallgatott milliónyi okfejtést, érvet, mentegetőzést, kibírt milliárdnyi hazugságot, felismert – olykor nem ismert fel – ki tudja hány elhallgatást. Látott összeomlani cégeket, és embereket, döntően a hibás, vagy őszintétlen kommunikáció miatt. Tudja, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és ismeri azokat a kommunikációs elveket, amelyekkel túléled a riválisaidat.

és Bruck Gábortól

Volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett. Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele. Így látott sok bukást, és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben vagy felismerhető egy jó kampány hátterében.
smg-nice-leadership-borito

20 lecke a vezetés alapjairól

Hogyan érik el a legsikeresebb vezetők, hogy minden feladatuk el legyen végezve, mégis rengeteg idejük maradjon? Hogyan döntsd el, „kit vegyél fel a buszra”? Mit tegyél, hogy higgyenek neked? Mi a konfliktusok valódi oka? Hogyan kommunikálj egyszerűen? Szeressenek vagy féljenek tőled vezetőként? Hogyan tanuld a legjobbakat – a legjobbaktól?

Miért ingyenes?

Rengeteg tananyagunk van: az ingyenes leckék mellett lesznek fizetős programjaink is: előadások, szemináriumok, tréningek. És lesznek megvehető kiadványok. Egy dolog közös bennük: mindegyik azon az úton visz tovább, hogy kiemelkedő vezető váljon belőled.
Two Business People Celebrating in Restaurant

SKBH Kft.
1065 Budapest, Nagymező utca 21.
vezetoiakademia@smg.hu