20 lecke, amit
minden kiváló
vezetőnek
tudnia kell.

Tanulj ingyen, online — Bárdos Andrástól és Bruck Gábortól. Add meg, hogy hova küldjük az első leckét és elkezdheted ezt a hosszú és izgalmas utazást.

A gombra kattintva elfogadom az adatvédelmi szabályzatot, és beleegyezem, hogy részemre hetente hírleveleket, és e-DM-eket küldjetek. Erről bármikor leiratkozhatok.

Kiktől tanulsz majd?

Bárdos András
Bárdos Andrástól,
aki televíziósként, vezetőként és tanácsadóként végighallgatott milliónyi okfejtést, érvet, mentegetőzést, kibírt milliárdnyi hazugságot, felismert – olykor nem ismert fel – ki tudja hány elhallgatást. Látott összeomlani cégeket, és embereket, döntően a hibás, vagy őszintétlen kommunikáció miatt. Tudja, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és ismeri azokat a kommunikációs elveket, amelyekkel túléled a riválisaidat.
Bruck Gábor
döntéspszichológustól. Volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett. Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele. Így látott sok bukást, és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben vagy felismerhető egy jó kampány hátterében.

Mit tanulsz a következő 20 napban?

Ez az út a tanulásról szól. Arról, hogyan válhatsz jobb emberré, jobb vezetővé.
A leckék között szó lesz a következőkről:

Milyen szempontok alapján építhetsz ütőképes, hatékony csapatot?

Hogyan érik el a legsikeresebb cégvezetők, művészek, akár sportolók, hogy minden fontos feladatuk el legyen végezve, és mégis rengeteg idejük maradjon?

Mit tegyél, hogy higgyenek neked? Mitől leszel hiteles?

Mi a konfliktusaid valódi oka?

Milyen hajmeresztő módon motiválják a munkatársaikat néhány különösen sikeres cég vezetői?

Szeressenek téged, mint vezetőt, vagy inkább féljenek tőled?

...és további 14 témáról. Mindössze naponta 5 perc alatt végigfuthatsz a leckén és
azonnal elkezdheted megvalósítani.

Több mint 5000-en már végigmentek a minitréningen

Ők, ha elkezdték alkalmazni az olvasottakat, mára hitelesebb, szerethetőbb vezetőkké lettek.Könnyebben elkerülik a konfliktusokat, találnak megfelelő munkatársat, akit képesek motiválni. Ügyesebben építenek csapatot, és olyan vezetővé kezdenek válni, akit szívesen követnek. Végső soron több pénzt keresnek.

Vágj bele, és azonnal küldjük is az első leckét, melynek címe:

Már most tudom, mi az egyik hibád

A gombra kattintva elfogadom az adatvédelmi szabályzatot, és beleegyezem, hogy részemre hetente hírleveleket, és e-DM-eket küldjetek. Erről bármikor leiratkozhatok.