Junior Akadémia

Csak fiataloknak

Bruck Gábor és Bárdos András tréningje

Az iskola azért kell, hogy diplomád, és jó állásod legyen. Az önfejlesztés, a tréning pedig azért, hogy sikeres és gazdag legyél. Nekünk az utóbbira van ajánlatunk.

Azok, akik feljutottak csúcsra, nem okosabbak, nem tehetségesebbek, nem jobbak, mint TE. Nem érdekes, hogy milyen családból jössz. Nem érdekes hová jársz iskolába, és az sem hogy eddig milyen tanuló voltál. Csak az érdekes, hogy hova tartasz. Átlagos képességekkel is lehetsz nagyon sikeres, ha az odavezető utat megismered.

Megmutatjuk, hogy melyik ez az út és hogyan mehetsz végig rajta. Nem érdekes, hogy kicsit lépsz, vagy nagyot, lassan mész vagy gyorsan, csak az számít, hogy menj végig.

De tudd, hogy mi nem hiszünk az egynapos csodákban. Nem hiszünk a szerencsében, az ablakon beszálló lehetőségben. Nem hiszünk a reklámoknak, és nem hiszünk az ötös lottóban sem.  Szerintünk nincs csoda. Nem lehet egy hét alatt megtanulni angolul. Nem lehet egy hét alatt 15 kilót fogyni. Nem lesz egy hét alatt kockás a hasad. És nincs olyan, hogy napi két óra internetezéssel, havi másfél milliót keresel.

De a tanulásban hiszünk. Kivétel nélkül minden sztár a nulláról kezdte. Ahogy a gyerek. Nulláról indul, aztán a sok gyakorlás után eljön az idő, amikor először megfordul, először felül, felmászik, feláll, elindul, fut. A sok esés, bukás, gyakorlás után elindul a biciklivel, vagy korcsolyázni kezd. Te is így tanulsz.

Most például a világ legnehezebb feladatán dolgozol. Azt tanulod, hogyan kell másokkal kijönni, együttműködni. Mitől lesznek barátaid, mitől fognak szeretni? Mitől lesz jó helyed a közösségben? Hogyan kell csajozni, fiúzni, szerelmesnek lenni. Erről szól a csettelés, a beszélgetés, a közös bulizás, a Balaton Sound, a Sziget, minden.

Ugyanígy tanulunk meg sikeresnek lenni, pénzt keresni, jó családot, és baráti közösséget építeni. Gyere el a tréningre, ez lehet az első lépés.

Az első alkalommal a kommunikációról lesz szó.

Nincs felnőtt és gyerek szint, ugyanúgy beszélünk, mint a vezérigazgatókkal.  Végül is az első randevú, az első munkainterjú semmivel sem kisebb feladat, mint bármely munkahelyi tárgyalás.

Helyszín:

Mozsár Kávézó rendezvényterme, 1065 Budapest, a Mozsár utca és a Nagymező utca sarkán

 

Junior Akadémia


Tréning időpontja:

2016.február 20. 16-19h

Előadók:

Bruck Gábor

Bárdos András

A tréning ára: 

10.990 Ft +Áfa

Korhatár:

17-23 év