Hogyan készülj fel úgy a krízisre, hogy a győztesek közé tartozz?

A Sawyer Miller Group
2 napos krízis workshopja

2 teljes nap Bárdos Andrással, Bruck Gáborral
és 15 kiváló vezetővel.
Október 18-19. – Szigetmonostor

Te tudod, hogy mit tegyél,
amikor beüt a krach?

A válságok, a konfliktusok különbözőek, az utánuk lévő tájkép viszont nagyon hasonló: kevés győztes, sok vesztes. Az pedig, hogy ki melyik csoportba tartozik, már azelőtt eldől, hogy a válság beütne.

Győztes az lesz, aki felkészül.

Aki tudja, mit kell tennie, amikor jön a krízis. Csakhogy van egy általános emberi érzés: azt szoktuk gondolni, hogy a baj mindig másokkal történik meg.

Nekünk nem árthat egy pohár bor vezetés előtt, nálunk nem üt be a vagyonosodási vizsgálat, nálunk nem ég le a karácsonyfa akkor sem, ha zárlatos az égő, engem nem lopnak meg a kollégáim.

Általános emberi vélekedés. Általános emberi hiba. Mert, ami a földön fizikailag megtörténhet, az előbb-utóbb meg is fog történni. Vagyis előbb-utóbb a te cégednél is beköszönt a válság.

A többiek nem készülnek rá. Te készülj!

Sose vesztegess el
egy jó válságot

Mit érez a kapus, amikor a VB döntő 90. percében, 0:0-ás állásnál rávezetik a labdát?
A rossz kapus: “Úristen, most mi lesz…”
A felkészült kapus: “Erre a pillanatra vártam egész életemben.”

Az összes igazán sikeres üzletembert krízisek, válságok sorozata emelt fel. A legtöbb piacvezető a rivális nagy krízise és összeomlása után lett vezetővé. Minél sikeresebb emberre mutatunk rá, annál több krízise volt.

Te hogyan tekintesz a krízisre?
Ha rosszul állsz hozzá, bénít.
Ha jól állsz hozzá, épít.

Titok nélküli világban élünk

A régi reflexek („letiltatom az interjút”) értelmüket vesztették a közösségi médiában. Ami egyszer odakerült, az ott van örökké. Ami egyszer megjelent rólad, az egész életedben visszakereshető. A 30 évvel ezelőtti stiklid ugyanúgy megjelenik rólad a neten.

A krízis tehát sokkal nagyobb kockázatot jelent, mint 15-20 éve. Tanuld meg, hogyan készülj fel a krízisre a 21. században.

A fejedben van, hogy

a válság lehet ugródeszka is?

Felismered benne a különös lehetőséget? Tudsz élni a felszínre dobott lehetőséggel? Végül is, ami gátol, gáncsol, akadályoz minket, az segíthet is nagyon, repíthet előre – csak tudnod kell, hogyan.

Az összes igazán sikeres üzletembert krízisek, válságok sorozata emelt fel. A workshopon elérjük, hogy a krízisben semmi mást ne láss, csak lehetőséget.

Aki a kríziskezeléshez akkor kezd hozzá, amikor a krízis beköszönt,

Valószínűleg elkésett.

Tudod, mit tegyél, amikor május végén beüt a krach? Mi volna az első, a második és a harmadik lépésed? A workshopon felkészülünk, tervet készítünk – mert krízis lesz, és mi azt akarjuk, hogy készen állj rá. Kell, hogy legyen praktikus tudásod, olyan gondolatok és ötletek, amelyeket kihúzhatsz a fiókból, mikor eljön az ideje.

Talán megijedsz majd, amikor jön a krízis, de akkor előveszed a fiókból a guideline-t és megoldod.

2 napra elvonulunk
és csak rátok figyelünk

Teljesen új formátumot próbálunk ki veled közösen. A workshopon szűk körben a te cégedre igazítjuk a kríziskezelés elméletét és gyakorlatát. Sokkal nagyobb hangsúly lesz a kapcsolatépítésen, a te tanácsaidon.

Saját válságtervvel mész haza

Meg fogod találni a kritikus pontokat a vállalkozásodban. Cselekvési tervet dolgozol ki, így tudni fogod, hogy mit tegyél, amikor baj történik. Nem csak ötleteket, hanem teljes tervet kapsz.

Maximum létszám:
15 fő

A tréning nagy részét 5 fős kiscsoportokban dolgozzuk végig, így konkrétan a te cégedről fogunk beszélgetni. A zárt kör miatt olyan bizalmi kört akarunk kialakítani, amiben megoszthatjuk egymással kérdéseinket, problémáinkat, tanácsainkat.

Kapsz 10 nevet a telefonodba

Válogatott csapat jön a workshopra, csak a legjobb ügyfeleink közül. Őket felhívhatod krízis esetén és tanácsot kérhetsz tőlük. Ez hatalmas érték, amikor beüt a baj.

Kiváló csapat, kiváló környezet

A jegyed tartalmazza a szállást (külön szobában) és teljes ellátást (napi 3 étkezés, kávé, frissítők, falatok a szünetben). Házi készítésű sütemények, szigetmonostori sajt Tamara műhelyéből, meleg pogácsa Ibolya konyhájából. Kézmíves mustár, kolbász a szentendrei piacról. Ez csak ízelítő a helyi gasztronómiából, amibe közösen belekóstolunk.

Olyan know-how-t kapsz, amit bármikor alkalmazhatsz

Bővül a céged? Új vállalkozást indítasz? Új piacokra lépsz? Az itt megszerzett tudással bármikor ki tudod egészíteni vagy újra el tudod készíteni a válságtervet.

Hozd el párodat is (ingyenes)

Napközben a mini fürdőrészlegben lazíthat (szauna, pezsgőfürdő, hideg vizes dézsa, élményzuhany, jó idő esetén kerti medence várja), vagy az 1000 kötetes könyvtárból kölcsönözhet, olvashat, dolgozhat gyönyörű környezetben. Az esti programon (Fuckup Night) pedig ő is részt vehet, a többi kísérővel együtt.

Menetrend és tematika

Teljesen új formátumot próbálunk ki veled közösen. A workshopon szűk körben a te cégedre igazítjuk a kríziskezelés elméletét és gyakorlatát. Sokkal nagyobb hangsúly lesz a kapcsolatépítésen, a te tanácsaidon.

OKTÓBER 18.

 • 9:00-9:30 — Megérkezés
 • Délelőtt, 1. blokk — Bemutatkozás, kapcsolatépítés, bemelegítő gyakorlatok
 • Délelőtt, 2. blokk — Elméleti megalapozás, válsághelyzetek a cégedben (összegyűjtés, értékelés, osztályozás)
 • Ebéd, kapcsolatépítés
 • Délután, 1. blokk — Cselekvési terv kidolgozása
 • Délután, 2. blokk — Cselekvési tervek értékelése, közös átdolgozás
 • Vacsora, kapcsolatépítés
 • Fuckup Night — Besenyei Péterrel. Saját kudarcainkról és megoldásainkról beszélünk, beszélgetünk kötetlenül.

Október 19.

 • Délelőtt, 1. blokk — Reggeli ébresztő gyakorlat
 • Délelőtt, 2. blokk — Válságkommunikáció befelé és kifelé: mit szabad és mit tilos? Kommunikációs terv válság esetére
 • Ebéd, kapcsolatépítés
 • Délután, 1. blokk — Interjúgyakorlat: te hogyan szerepelnél válság idején, egy országos tévében?
 • Délután, 2. blokk — Válság kiértékelése, feldolgozása, utánkövetés. Hogyan tanulj a krízisekből?
 • Zárás, összegzés

Helyszín

Rosinante Fogadó – Szigetmonostor, Budapesttől 40 perc autóval.

Bónuszok

a jegyed mellé

Ezek a bónuszok önmagában több tízezer, sőt: több százezer forintot érnek. A tréning mellé megkapod őket ajándékba, így bármikor használhatod őket.

#1

Sajtóközlemény sablon

Mit tartalmazzon egy sajtóközlemény krízis esetén? Milyen kérdésekre adj választ, hogyan fogalmazd meg a válságot? Hogyan biztosítsd a nagyközönséget, hogy ura vagy a helyzetnek?

#2

Kommunikációs üzenettérkép sablon

Olyan vizuális segédeszköz, amelyről egy pillantással leolvashatod az aggodalomra okot adó problémákkal kapcsolatos kulcsüzeneteket. Elég, ha krízis esetén ránézel, és segít átlátni a helyzeted.

#3

Checklist sajtótájékoztató tartásához

Mit tegyél, ha sajtótájékoztatóra készülsz? Hogyan fogalmazd meg az üzeneted? Milyen kérdésekre készülj, mit mondj és mit ne mondj? Ez a checklist végigvezet a legfontosabb teendőkön.

#4

Válság utólagos értékelő űrlap (sablon)

A válság egyik legfontosabb eleme a kiértékelés. Hogyan vond le a tanulságokat? Milyen kérdéseket tegyél fel? Mire figyelj oda? Ez a sablon végigvezet a válság utáni teendőkön.

#5

Interjúsegédlet (sablon)

Milyen kérdésekre készülj, ha behívnak egy országos / helyi tévébe? Hogyan készülj fel, hogy a megfelelő válaszokat add? Mire figyelj oda a felkészülésnél? Kapsz egy sablont, amely végigvezet a legfontosabb lépéseken.

A Workshopot vezeti

Bruck Gábor

Bruck Gábor

Döntéspszichológus, Budapesten és New Yorkban tanult. A 90-es években volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. Legalább 100 nagyvállalat volt az ügyfele. Sok bukást, és győzelmet látott. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a sikeres vezetőkben. Tudja, hogy valaki mitől ér fel a csúcsra, vagy mitől tűnik el a süllyesztőben.
Bárdos András

Bárdos András

Karrierje során átélt, vezetőként végigdolgozott, tanácsadóként végigasszisztált, televíziósként közvetített, sőt, újságíróként ő maga okozott ki tudja hány súlyos válságot. Látott ezernyi bukást és felemelkedést, felkészült és felkészületlen embereket, kapkodást, időhúzást, döntésképtelenséget és ragyogó reakciókat is.

Belépőjegy

Teljes ellátással és szállással.
250000 forint + ÁFA
 • Részvétel az április 26-27-i workshopon
 • 5 db értékes bónusz
 • Szállás és teljes ellátás a helyi gasztronómiai különlegességekkel (étkezés, kávé, frissítő)
 • Szállás és teljes ellátás +1 fő részére (igény szerint)
 • Belépés az SMG tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába
A belépőjegy sok pénzbe kerül, de nem drága. Tudod, mi igazán drága?
 • Kríziskezelő kézikönyv (ha tanácsadó cég készíti, akkor több százezer, vagy több millió forint)
 • A rosszul kezelt válság, ami több évtizedes munkát, karriert dönt romba (pedig megelőzhető lett volna)
Ehelyett gyere el, tölts el velünk 2 napot szállással, teljes ellátással – hozzád méltó helyszínen. A legjobb ügyfeleinket hívjuk erre a lehetőségre.
„Ez a tréning más mint a többi. Ez forradalom. A tréning végén konstatálom: most is sokat tanultam, majd rájövök, milyen sok mindent nem tudok még mindig…”
Végh Zoltán
Pernod Ricard Hungary
„Gábor és András mellett a külső előadók kiválasztása is telitalálat, mert ők mindig a témák legjobb ismerői közül kerülnek ki, az előadások pedig magas színvonalúak. Az előadások témái arról szólnak, ami 2018-ban egy cégvezetőt igazán foglalkoztat függetlenül attól, hogy egy kis családi vállalkozást vagy egy nagyobb céget vezet.”
Kristófy Gyula
Gyógyászati Szakbolt

http://gyogyaszatiszakbolt.hu/
„Sokfelől tájékozódom a világ dolgairól. Arról, hogy mik a trendek, merre tart gyorsan változó világunk, leginkább itt kapok válaszokat. A tréningek jól szervezettek, jó hangulatúak. Az előadások professzionálisak, kiválóak a meghívott előadók is.
Ajánlom mindenkinek aki lépést akar tartani a világgal!
Pszota János
Pszota Builder Kft.

Biztonságos fizetés

Ha bankkártyával fizetsz, akkor átirányítunk a Barion felületére. Hozzánk nem jutnak el bankkártyaadataid.

100% garancia

Ha nem azt kaptad, amit vártál, jelezd ebédszünetig és kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

100% pénz-visszafizetési garancia

Ha nem azt kaptad, amit vártál, jelezd az első ebédszünetig és kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

„Nincs erre időm, most annyi minden van...”

Volt már olyan, hogy nem volt annyi minden? Holnap sem lesz több időd. Ha nem tanulod meg, elmegy melletted az idő.

„Elfoglalt vagyok, nincs 2 napom."

Mennyi időbe kerül egy rosszul kezelt krízis? Gondolj arra, hogy egy rosszul kezelt válság a cégedbe, a hitelességedbe kerülhet. Megértjük, hogy nem tűnik alkalmasnak rá az idő: amikor azonban szükséged lesz erre a tudásra, valószínűleg már késő. Gyere el, hogy nyugodtan alhass.

SKBH Kft.
1065 Budapest, Nagymező utca 21.
vezetoiakademia@smg.hu
+36-20-495-6948