Hogyan válj hiteles
és őszinte
vezetővé?

Csak félelem nélkül lehet. 

Le kell győznöd a félelmet, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

El kell felejtened a félelmet, hogy a legjobbat hozd ki a kollégáidból.

Nice Leadership webinárium Bárdos Andrással és Bruck Gáborral.

Neked csupán egyetlen dologra kell figyelned:

Ez az online tréning Neked szól, ha:

Jobban szeretnéd motiválni munkatársaidat, környezetedet

Megvan a millió dolláros ötleted, és most valóra akarod váltani

Élvezni és megélni akarod a megérdemelt sikert minden nap

Felkéréseket el akarod fogadni és a legjobb prezentációkat tartani

Le akarod győzni a bénító félelmet

Vállalkozásodat XXI. századi módon akarod vezetni

Meg akarod kapni álmaid állását

Ismerős helyzetek?

Valószínűleg igen: a legtöbb ember ugyanis ezeket nap mint nap megéli. Már az iskolában sem mer megszólalni, később az egyetemen lámpalázas egy prezentáció alatt, aztán felnőttként nem meri vállalni a sorsdöntő megbeszéléseket

A kudarctól való félelem miatt számtalan ötleted marad a fiókban, az elutasítástól való rettegés miatt nem jelentkezel álmaid állására, nem szólítod meg a legszebb lányt vagy leghelyesebb fiút. Tízből hét döntésed rossz, de legalábbis nem optimális. Ráadásul számtalan hibát újra és újra elkövetsz, pedig fogadkozol: „legközelebb máshogy választok”.

A legtöbb munkatársad valójában képességeinek legfeljebb 50 százalékán teljesít. Pedig ha plusz 10 százalékkal jobb lenne, a profitod megduplázódna. De hogyan motiválhatod őt? Annyit már most elárulunk, hogy csak pénzzel nem.

Feltetted már a kérdést: féljenek tőlem vagy szeressenek?

A vállalati kultúra alapvetően alakult át néhány évtized alatt. Talán már észrevetted, hogy a régi, parancsoló, folyton ellenőrző, bizalmatlan vezetés ma már nem működik.

Ha ilyen céged van, akkor lassú vagy, nem vagy képes innovációra, megújulásra. A fejlődéshez szükséges időt elviszi a bizalmatlanság. A XXI. század a sokszínűségé és az együttműködésé. A bizalomé és visszajelzésé. Ezt a vezetői kultúrát hívjuk Nice Leadershipnek.

Akik a webináriumon végigvezetnek Téged:

Bárdos András

Bruck Gábor

Évtizedek óta dolgoznak együtt vezetőkkel, 10 fős kisvállalkozástól többmilliárdos árbevételű nemzetközi cégek irányítótanácsáig. Tartottak képzést nagyon fiataloknak és kevésbé fiataloknak. Világot járt, több országban élt menedzsereknek és egész karrierjüket a családi vállalkozásnál megélőknek.

Ami közös volt ezekben az emberekben: tanulni akartak. Ha te is abban hiszel, hogy a folyamatos tanulás a siker kulcsa, akkor jó helyen jársz.

Miről szól pontosan a Nice Leadership Webinárium?

Ez egy online elvégezhető tréning: videók, értelmező szövegek és megoldandó feladatok vezetnek végig azon, hogyan lehetsz sikeresebb Te magad és hogyan lehetsz jobb vezető. Ha figyelmesen végighallgatod és őszintén elvégzed a feladatokat, te is tudni fogod, hogy:

Mit kell tenni, mikor úgy tűnik, az ellentét feloldhatatlan, és nincs jó megoldás.

Hogyan uralkodj az érzelmeiden, és hogyan alakítsd reakciód a vágyott eredményhez.

Mit jelent a win-win tárgyalás és miért érdemes erre törekedned neked is.

Miért és hogyan kell ma már élményt is árulni, nem csak terméket, szolgáltatást.

Hogyan ismerd fel, hogy egy hétköznapi vita mikor válik sorsdöntővé, amin évek munkája múlhat.

Ha életed lehetőségét egy két perces liftezés hozza el, hogyan lépj ki úgy a liftből, hogy meggyőzted a befektetőt?.

Mi az a technika, amivel le tudod győzni a lámpalázat, és a komfortzónádból kimozdítva sem kerülsz többé zavarba.

Mikor jó az információ-áramlás a cégedben, hogyan kommunikáljatok a leghatékonyabban.

Hogyan lépj túl a bizalmatlanságon, a mikro menedzselésen, és azon, hogy mindent jobban akarsz tudni.

Min múlik, hogy a tucatnyi harvardi végzős közül melyikük kapja meg a legjobb állásajánlatot.

Hogyan ne kérdőjelezd meg többé, hogy alkalmas vagy-e a munkára, amit végzel.

Válj hiteles és őszinte vezetővé

Felejtsd el a félelmet és hozd ki a legjobbat önmagadból és kollégáidból!

Szerezd meg ezt a tudást mindössze egy ebéd áráért (7800 Ft + ÁFA). Ezt az összeget ráadásul visszaadjuk, ha eljössz valamelyik személyes tréningünkre – a belépő ugyanis Neked ennyivel kevesebb lesz.

Igen, jól olvastad. A teljes összeget jóváírjuk, ha folytatod a tanulást.

100% elégedettség garancia

Talán azon gondolkozol, hogy megéri-e elkezdened a webináriumot.

Bár a leckék külön-külön is sok millió forintot takaríthatnak meg neked a jövőben, hadd adjunk neked még egy garanciát: ha elvégzed a kurzust és nem vagy elégedett, írj nekünk egy üzenetet és kérdés nélkül visszatérítjük a teljes vételárat.

Töltsd ki az adatokat és kezdd el a webináriumot most!

NICE LEADERSHIP WEBINÁRIUM
Csak félelem nélkül lehet

Köszöntünk az online képzésünk weboldalán!

A tréning két fejezetből áll.

Az első fejezetben Bruck Gábor döntően a vezetőre, pontosabban rád fókuszál. Igyekszik a figyelmedet saját magadra terelni. Teszi ezt azért, mert a sikeresség és a magabiztosság önmagad megismerésével kezdődik. Igyekszik tudatosítani, hogy van benned valami olyan – egyelőre ne nevezzük meg, hogy mi ez –, amit ha felismersz, akkor könnyebben hihetsz önmagadban, és ennek az lesz a különös eredménye, hogy mások is könnyebben hisznek majd neked és benned.

Elmondom másképp is: valójában csak azt tudod eladni, ami a tied. Ez a valami, amit még nem neveztünk meg, ott van benned. Ezt mutathatod, használhatod, eladhatod, mert a tied. Ha ezt árulod, akkor őszinte vagy és autentikus.

Ha te legbelül mosolygós, kedves ember vagy, akkor ismerd fel ezt a készségedet, és mosolyogj. El fogják hinni neked. De ennél többet mondok: mindenkiben van legbelül valami nagyon őszinte és jó. Valami, ami tényleg az övé. Ez a legnagyobb kincsünk. Valójában ez a mienk, és legjobban ezt tudjuk eladni. Ha ezt felismerjük, és merünk erre hagyatkozni, akkor nyerünk.

Ehhez a felismeréshez szorosan kötődik egy másik, ugyanennyire fontos tanulság is. Méghozzá az, hogy mennyire vagy jó életed kritikus megbeszélésein.

Rendszeresen belesodródunk, vagy tudatosan vállaljuk az úgynevezett sorsdöntő megbeszéléseket:

  • az első randevú,

  • az első állásinterjú,

  • egy intenzív megbeszélés a főnököddel, amikor fizetésemelést kérsz,

  • forró vita, hogy merre menjen tovább a cég,

  • vagy amikor elmondod a partnerednek, hogy válni akarsz.

A személyes sikered, a céged sikere nagyrészt attól függ, hogyan szerepelsz ezekben a fontos kommunikációs helyzetekben. Ezért ebben a blokkban konkrét, megtanulható tanácsokat adunk, amelyek segítségével életed legfontosabb megbeszéléseit ügyesebben menedzselheted.

A második fejezetben Bárdos András a legfontosabb kommunikációs elvekről beszél, amelyek ismerete nélkül nem tudsz jó vezető lenni. Ebben az előadásban a vezetést kiterjesztve érti, hiszen ha akár csak egy emberért is felelős vagy – legyen szó a családodról, barátaidról, munkatársaidról vagy a közösségedről –, te is vezető vagy. A korábbi vezetői módszerek pedig már nem működnek a 21. században. Egyszerűen újra kell tanulnunk azokat, mert ordítóan nagy a különbség az új, együttműködő vezetési stílus, és aközött, ahogy ezt eddig tettük.

A két előadó a videókban kutatásokkal, történetekkel és konkrét példákkal támasztja alá, hogyan gondolkodj magadról, a környezetedről és a csapatodról azért, hogy sikeresebbek legyetek. A videók önmagukban is hasznosak, ám a feldolgozáshoz és önmagad megismeréséhez ajánljuk, hogy a tréning szöveges részével is foglalkozz. Fogd fel ezeket úgy, mint egy munkafüzetet, amin keresztül megismered magadat és a cégedet. Ráadásul, a példákon keresztül az előadásokat is jobban fogod érteni.

Ha magabiztos és hiteles vezető szeretnél lenni, akkor olvasd el az összefoglalókat is, tedd fel magadnak a kérdéseket, és válaszold meg.

Használati utasítás

Kedvcsináló a videókhoz, erre figyelj.

A videóban elmondottak hangsúlyozása, összefoglalása, ismétlése.

Feladatok, gyakorlatok