Mozsár Műhely, június 17.

Vezetői önismereti tréning (TELT HÁZ)

Pál Feri // Bruck Gábor // Limpár Imre // Bárdos András // Füzér Gábor // Hári Péter // Patterman Péter

Vannak olyan gyengeségeid, amelyek véget vethetnek a cégednek és a karrierednek. És vannak erősségeid, amelyekkel piacvezetővé válhatsz, a cégedet pedig az égbe repítheted (arról nem is beszélve, hogy boldogabb és elégedettebb is leszel).

Ismerd meg ezeket egyetlen napon, 6 kiváló előadás segítségével (ajándék 360 fokos értékeléssel + kiértékelő konzultációval). A tréning megtelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni.

Szeretnéd kihozni embereidből a legtöbbet?

Rengetegen panaszkodnak arra, hogy nehezen tudják motiválni a munkatársaikat, nehéz velük a kommunikáció, sok a konfliktus. A jó hír, hogy van egy ember a cégednél, akinek a viselkedésére, döntéseire, változására teljes ráhatásod van: önmagad.

Hogyan érhetsz el azonnali hatékonyságnövekedést a cégedben? Ha te magad hatékonyabbá válsz. Hogyan érd el, hogy működjenek a változások a cégedben? Kezdj el magad is változni. Hogyan építs tanuló szervezetet? Kezdj el tanulni.

Jobb kommunikációt szeretnél a munkatársak között? Kezdj el te magad jobban kommunikálni. Jobb meetingeket akarsz? Kezdj el jobb meetingeket tartani.

Ehhez azonban szükséged van a helyes önismeretre: a tréningen ebben segítünk neked.

Minél magasabban vagy, annál a hatás.

Már akkor is drámaian nő a hatékonyság, ha vezetőként jobban ismered magad, így jobban kommunikálsz és delegálsz. Képzeld el a hatást, ha 20-50-100-2000 embert vezetsz. Minél magasabban vagy a cégben, annál inkább megéri magadba fektetned: minden apró növekedéssel hatalmas eredményt érsz el a cégedben.

 

Ha vezetőként fejlődsz, az emberek önkéntelenül is elkezdenek másolni téged. Ha te elkezdesz őszintébben és hatékonyabban kommunikálni, az egész céged fejlődni fog. Mielőtt a munkatársakat küldenéd tréningre, nézd meg, te miben fejlődhetsz (vagy épp miben vagy jobb, mint gondolnád).

Talán rád is jellemző, mint olyan sok ambíciózus vezetőre, hogy:

 • Nem kapsz őszinte visszajelzéseket munkatársaidtól, beosztottaidtól, főnöködtől – így nem tudod, hogy miben vagy igazán jó
 • Az elakadásaidról, nehézségeidről nem beszélsz, mert "úgysem értenék meg, tehát minek"
 • Gyakran elbízod magad: többnek látod magad, mint amennyit tudsz (ezt akkor veszed észre, amikor falnak ütközöl)
 • Az is lehet, hogy kevesebbnek látod magad, ezért nem élsz elég lehetőséggel ("úgysem vagyok képes rá" – mondod te)
 • Nem érted, hogy miért idegesít halálra az egyik embered (pedig jól dolgozik), és miért jössz ki másokkal könnyedén
 • Az emberek csak egy részével megy jól a kommunikációval, a többieket igazából nem érted (és ők sem téged)

Ha a fentiek közül bármelyik igaz rád, akkor érdemes lenne jobban megismerned az erősségeidet, gyengeségeidet. Lehet, hogy 30 éve egy vákuumban dolgozol: alig kapsz visszajelzést a körülötted dolgozó emberektől. Nem látod, hogy hol tartasz. A cégnél nehéz elkezdeni: vezetőként az embereid más szemüvegen keresztül látnak téged és óvatosabban kommunikálnak veled. Ezen a napon külső szemmel, szakértők segítségével tudod felmérni, hogy miben vagy jó – és miben fejlődj.

„Nincs szükségem ezekre a pszichoizékre.”

Szoktál kommunikálni a munkahelyeden? Vannak, akik tőled várnak útmutatást? Hozol döntéseket, amelyek befolyásolják a céged életét? Ha nem, akkor ez a tréning valóban nem vonatkozik rád. Ahhoz, hogy kihozd az embereidből a legtöbbet, a munkát magadon kell elkezdened.

Ha megismered az erősségeidet és gyengeségeidet, akkor:

– Hatékonyabban tudsz dolgozni (felvehetsz például valakit, aki segít a gyengeségeidet kiegyensúlyozni)

– Ki tudod használni azt, amiben igazán jó vagy (csak az erősségeidre építve jut előre a céged és a karriered)

– Rá fogsz jönni, hogy nem vagy egyedül: nagyon sokan küzdenek hasonló nehézségekkel és kihívásokkal, mint te (hidd el, ez rengeteget jelenthet, főleg ha azt gondolod, hogy “csak neked nem megy”)

Nem ígérjük, hogy a nap végére megismered magad: nem pszichoterápiára hívunk, ahol az életed minden zegzugát feltárjuk. (Aki ilyet ígér egy egynapos tréning után, az inkompetens vagy csaló.)

Ehelyett meg fogod találni azt a néhány sarokpontot, amivel tovább tudsz indulni. Előadóink és trénereink mind több száz cégvezetőnek, vállalkozónak, menedzsernek segítettek már a továbblépésben (közülük többen Magyarország legsikeresebb cégeit vezetik).

Ezen a tréningen nem (csak) vezetőként, hanem emberként szólunk hozzád

Megdöbbentő, hogy a legtöbb vezetői kurzuson szinte csak vezetőként beszélnek hozzánk, holott elsősorban emberek vagyunk, és csak másodsorban vezetők. Mindezt úgy tesszük, hogy nem közhelyes tanácsokkal készülünk.

Innen nem úgy mész haza, hogy azt mondjuk: “szeresd önmagad”, vagy “fogadd el önmagad” (bár lehet, hogy lesz ilyen üzenet is). Konkrét tudást kapsz, hogy milyen erősségeket érdemes jobban használnod és melyik gyengeségekre figyelj oda.

Ismerd meg, hogyan hozd ki magadból (és a cégedből)

A tréning után:

A Sawyer Miller Group Vezetői Akadémián
tanulsz majd

Cégünk, a Sawyer Miller Group 26 országban vett részt választási kampányokban. Dolgozott Lech Walesával, Simon Peresszel, a Dalai Lámával, vagy Václav Havellel. Volt, hogy az ország legnagyobb kampányát vezettük, és volt, hogy a legizgalmasabbat. 

A cég vezetői, Bruck Gábor és Bárdos András folyamatosan ott vannak az egyetemek katedráin és a televíziók stúdióiban. Erre a tréningre olyan előadókat hívunk, akiket mi is hallani szeretnénk. Tiszteljük az idődet.

A tréning előadói

Pál Feri atya

Római katolikus pap, mentálhigiénés szakértő. Olyan cégek topvezetőinél tartott előadást az előző években, mint a Generali, Microsoft, Aegon, MetLife, Deichmann, Siemens vagy a Samsung. Arról beszél, hogyan tudom úgy érvényesíteni magam, hogy az építse és ne rombolja a kapcsolataimat. Hogyan lehet örömforrássá számunkra a munka? 

Bruck Gábor

Döntéspszichológus. 25 éve tanítja a kommunikációt magyarországi egyetemeken. Az egyetem mellett nagyvállalatok kulcs döntéshozóit tanítja a helyes kommunikációra. Nem csak tanítja a médiát, de rendszeresen szerepel is benne. Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele. Volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett. Látott sok bukást, és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben.

Bárdos András

András lesz a nap házigazdája. 30 éve dolgozik a médiában. Részt vett több tízezer élő adásban. Készített sok ezer interjút. Nagyvállalatok vezetőit tanítja eredményesen kommunikálni. 20 éve tanít a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, növendékei százai dolgoznak a médiában. Látott összeomlani cégeket, és embereket, döntően a hibás, vagy őszintétlen kommunikáció miatt. Tudja, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és ismeri azokat a kommunikációs elveket, amelyekkel túléled a riválisaidat.

Hári Péter

A CX-Ray ügyvezető igazgatója, alapítója. Több éves tapasztalattal rendelkezik szervezetfejlesztés terén, a BME oktatója szervezetfejlesztés témában.A Workplace Futurists projektben a szervezeti hálózatelemzéshez kapcsolódó trendeket figyeli, elősegítve a HR szakértők, csapatvezetők rálátását a szervezetükre. Péter az előadásban a 360 fokos értékelésről és annak szervezeti hasznáról beszél majd.

Füzér Gábor

Mérhető-e az önismeret? Füzér Gábor, az Assessment Systems Hungary ügyvezető igazgatója elkötelezett híve a munkapszichológiai kultúra terjesztésének, így az elmúlt években több előadáson és workshopon vett részt előadóként és facilitátorként, valamint az ELTE-n is tanít. Tárgyai között elsősorban munkapszichológiai és statisztika kap helyett, melyek közül az utóbbi jól hirdeti, hogy az alátámasztott, érvényes és megbízható következtetésekben hisz. Előadásában a mérhető vezetői önismeretről beszél majd a személyiségtesztek fényében.

Limpár Imre

Tanácsadó szakpszichológus, A siker tervezhető című könyv szerzője. Számos vezetőnek segített már túljutni különböző elakadásokon: szerinte eredmény- és célorientált szemléleti keretben, mellébeszélés nélkül, elsősorban jövőfókusszal érdemes dolgozni, a megoldásokra, a konkrét ’hogyan?’-okra koncentrálva. Imre a tréningnapon arról beszél: vezetőként hogyan juthatsz túl az elakadásokon (amelyek akár több évtizede is megnehezítik az életed, a karriered).

Patterman Péter

Péter cikkeit (fiatal kora ellenére) több tízezren olvasták már az ország egyik legolvasottabb pszichológiai magazinjában, most pedig a Sawyer Miller Group Vezetői Akadémia blogjának főszerzője. Előadásában arról beszél, hogyan kovácsolhatsz előnyt a “sötét oldaladból”: azokból a tulajdonságokból, amelyektől talán a legszívesebben szabadulnál.

Ezek a is járnak a jegyed mellé

360 fokos értékelés a CX-Ray jóvoltából

Hári Péter, a tréning előadója arról beszél majd, hogy hogyan használd a 360 fokos értékelést a cégedben. Egy tesztet (amelyet a munkatársaid és beosztottaid a CX-Ray szoftverben végezhetnek el) ajándékba kapsz.

Kiscsoportos konzultáció: a 360 fokos értékelés eredményéről

Kiscsoportos konzultáció Hári Péterrel, a CX-Ray ügyvezetőjével 39.990 forint értékben, ahol megtudod, hogy a kapott eredményeket hogyan értékeld, mire figyelj oda, miben változtass.

A tréning

A tréning időpontja és helyszíne: június 17. 09:30 – 17:30, a Mozsár Műhelyben.

Early bird jegy

A tréning megtelt!

89900
forint + ÁFA
 • Részvétel a tréningnapon
 • Ajándék kiscsoportos konzultáció Hári Péterrel (önismereti kiértékelés) 39.990 forint értékben
 • Ajándék 360 fokos értékelés a CX-Ray jóvoltából
 • 'Bénázd fel magad' online tréning 20 ezer forint értékben
 • Nice Leadership webinárium 7800 forint értékben
 • 20 ezer forint értékű tréningkupon
 • Kapcsolatépítés 50 motivált, sikeres cégvezetővel
 • 3 fogásos, ízletes ebéd a Mozsár Bisztróban
 • Értékes bónuszok
 • Szünetekben kávé, frissítő, kapcsolatépítés
 • Belépés az SMG tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába
Több mint 130.000 forint értékű csomag csak
május 15-ig több mint 50% kedvezménnyel.
0%
A tréning megtelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni.

A tréning megtelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni.

 


 

„Ez a tréning más mint a többi. Ez forradalom. A tréning végén konstatálom: most is sokat tanultam, majd rájövök, milyen sok mindent nem tudok még mindig…”
Végh Zoltán
Pernod Ricard Hungary

 „Gábor és András mellett a külső előadók kiválasztása is telitalálat, mert ők mindig a témák legjobb ismerői közül kerülnek ki, az előadások pedig magas színvonalúak. Az előadások témái arról szólnak, ami 2018-ban egy cégvezetőt igazán foglalkoztat függetlenül attól, hogy egy kis családi vállalkozást vagy egy nagyobb céget vezet.”
Kristófy Gyula
Gyógyászati Szakbolt

http://gyogyaszatiszakbolt.hu/

 „Sokfelől tájékozódom a világ dolgairól. Arról, hogy mik a trendek, merre tart gyorsan változó világunk, leginkább itt kapok válaszokat. A tréningek jól szervezettek, jó hangulatúak. Az előadások professzionálisak, kiválóak a meghívott előadók is.
Ajánlom mindenkinek aki lépést akar tartani a világgal!
Pszota János
Pszota Builder Kft.

SKBH Kft.
1065 Budapest, Nagymező utca 21.
vezetoiakademia@smg.hu
+36-20-495-6948