Válj olyan vezetővé, akit érdemes követni. Vezetői tréningcsomag Bárdos Andrással, Bruck Gáborral és további kiváló előadókkal

Végre itt a tréningcsomag, amellyel vezetőként 3 hónap alatt

és 2019-ben növekedési pályára állítod a céged – akkor is, ha nem vagy „vezető alkat”

Pár napig 60% kedvezménnyel kapod meg az őszi tréningjeinket és az összes online tréningünket. Toborzás, interjúzás, megtartás, meggyőzés és Nice Leadership, 1 csomagban, csak szeptember 24-ig. 100% elégedettségi garanciával.

Akarsz lenni?
Akarsz pénzt keresni?

Ha igen, akkor érdemes újragondolnod, hogy milyen stílusban irányíts. Hogyan kommunikálj, hogyan reagálj a problémákra, milyen információt ossz meg, mennyit kérj és mennyit adj.

Az ilyen cégek sikeresebbek, mint a becsontosodott, változásra képtelenek. A jó vezető – nice leader – nem más, mint 16%-al több profit, 100%-al több jelentkező az álláshirdetéseidre, és 50%-al alacsonyabb fluktuáció.

Tanuld meg a 3 nélkülözhetetlen készséget, amellyel növekedési pályára állítod a céged (és ott is tartod)

HR: 2019 a tehetségért folytatott versenyről szól majd. Hogyan találd meg, vedd fel és tartsd meg a munkatársaidat?

Meggyőzés: Hogyan legyél eredményes a kommunikációs küzdőtéren? Befolyásolás és tárgyalás 1 napban.

Nice Leadership: Ordítóan nagy a különbség aközött, ahogy eddig vezettünk, és az új, együttműködő vezetési stílus között. Csatlakozz az új vezetői kultúrához, legyél nice leader és vidd sikerre a céged.

Ezt minden vállalkozónak tudnia kellene a vezetésről

Te kaptál már vezető képzést? Csak azért kérdezem, mert Amerikában, ha tehetséges és igyekvő vagy, akkor 33 évesen előléptetnek, de majd csak 42 évesen kapod meg az első tréninget.

Ezt onnan tudjuk, hogy nemrég 17 ezer vezetőt kérdeztek erről. Lehet, hogy az első kilenc évben úgy vezetsz akár több száz embert, hogy egyetlen percig sem tanultad, hogyan kell emberekkel bánni. Hogy kell a kollégákat motiválni, inspirálni, értékelni, vagy jobb teljesítményre sarkalni.

Szerintünk te ne várj ennyit.

Tematika

34 óra tömény tudás és kapcsolatépítés, 3 hónapra elosztva. 2 db ajándék online tréninggel, amit már ma elkezdhetsz.

A tréning előadói

Bárdos András

30 éve dolgozik a médiában. Részt vett több tízezer élő adásban. Készített sok ezer interjút. Nagyvállalatok vezetőit tanítja eredményesen kommunikálni. 20 éve tanít a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, növendékei százai dolgoznak a médiában. Végighallgatott milliónyi okfejtést, érvet, mentegetőzést, kibírt milliárdnyi hazugságot, felismert ki tudja hány elhallgatást.

Látott összeomlani cégeket, és embereket, döntően a hibás, vagy őszintétlen kommunikáció miatt. Tudja, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és ismeri azokat a kommunikációs elveket, amelyekkel túléled a riválisaidat.

Kinyitom

Bruck Gábor

Döntéspszichológus. 25 éve tanítja a kommunikációt magyarországi egyetemeken. Az egyetem mellett nagyvállalatok kulcs döntéshozóit tanítja a helyes kommunikációra. Nem csak tanítja a médiát, de rendszeresen szerepel is benne. Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele. Volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett.<br><br>Látott sok bukást, és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben.

Kinyitom

Dr. Újszászi Bogár László

A Corvinus Egyetem oktatója, kutatója. Szakterülete a meggyőzés és befolyásolás. A meggyőzés, titokzatos és félelmetes fegyver. Azoknak a kezében, akik tudják a “forszát”, olyan erővé válhat, amely rákényszeríthet bennünket, hogy látszólag ésszerűtlen és meglepő módon cselekedjünk. Az üzleti- és magánéletben, a meggyőzési technikák használata a választóvonal a siker és kudarc között.

Hogyan tudod ezt a tudást a javadra fordítani? Hogyan vedd észre, amikor téged befolyásolnak? Hogyan törjük meg az ügyfelek ellenállását? Hogyan ösztönözzük cselekvésre ügyfeleinket?

Kinyitom

Bencze Róbert

A PwC Magyarország HR-tanácsadás igazgatója több mint kétszáz hazai és nemzetközi nagyvállalat HR-rendszereinek kialakításában és fejlesztésében vett részt. El fogja mondani, hogy milyen munkahelyet, milyen munkatársakat és milyen főnököt szeretnének a jövő munkavállalói (13000 fiatal megkérdezése alapján).

Kinyitom

Szűts Ildikó

A Magyar Posta Zrt. volt vezérigazgatója, vezetői és szervezetfejlesztési tanácsadó. A februári HR tréning egyik legmagasabbra értékelt előadója volt. Arról beszél (személyes tapasztalatok és kutatások alapján), hogy miért a munkatársak megtartása kell, hogy az első prioritásod legyen a cégedben.

Kinyitom

Kalmár Péter

Szervezetfejlesztési tanácsadó, vezető tréner, a Manmore Consulting és a Flow Csoport alapító tagja és ügyvezető igazgatója. 10 éve foglalkozik szervezetfejlesztéssel, 15 éve tart tréningeket. Külső tanácsadóként és trénerként komplex szervezet- és vezetésfejlesztési projekteket vezet.

Kinyitom

Lukács Zsolt

A Telkes Consulting fejvadász cég igazgatója az interjúzásról és kiválasztásról beszél egy félnapos bónusz konzultáción. Hogyan interjúztass, mire figyelj, kit vegyél fel? Zsolt több ezer interjút vezetett végig (alkalmazottól egészen a vezérigazgatói posztig).

Kinyitom

Szeptember 24-ig ezek a is járnak a jegyed mellé

Egyszeri ajánlat, kedvezménnyel. Szeptember 24. éjfélig, vagy 15 jelentkezőig.

A tréningek helyszíne:  Mozsár Műhely.

Őszi tréningcsomag

349.900 forint + ÁFA helyett csak szeptember 24-ig:

139.900
forint + ÁFA
 • Részvétel 3 teljes tréningnapon
 • Minitréning a profi interjúzásról (45.000 Ft + ÁFA értékben)
 • Konzultáció az online meggyőzésről (35.000 Ft + ÁFA értékben)
 • Konzultáció a személyes meggyőzésről (35.000 Ft + ÁFA értékben)
 • Ajándék Nice Leadership webinárium (7800 Ft + ÁFA értékben)
 • Ajándék Bénázd fel magad online tréning (19.900 Ft + ÁFA értékben)
 • Kapcsolatépítés 50 motivált, sikeres cégvezetővel
 • 3 fogásos, ízletes ebéd a Mozsár Bisztróban
 • 5 értékes bónusz (több tízezer forint értékben)
 • Szünetekben kávé, frissítő, kapcsolatépítés
 • Belépés az SMG tréningrésztvevők zárt Facebook-csoportjába
Csak szeptember 24-ig több mint 60% kedvezménnyel.

Ha külön jönnél

Bónuszok és kedvezmény nélkül.

több mint 349900
forint + ÁFA
 •  

A jelentkezést Nézd meg további tréningjeinket és jelentkezz most:

0%
A helyek folyamatosan fogynak... csapj le az utolsó jegyek egyikére.

Már csak eddig érvényes a 60% kedvezmény:

nap
óra
perc
sec

 


 

„Ez a tréning más mint a többi. Ez forradalom. A tréning végén konstatálom: most is sokat tanultam, majd rájövök, milyen sok mindent nem tudok még mindig…”
Végh Zoltán
Pernod Ricard Hungary

 „Gábor és András mellett a külső előadók kiválasztása is telitalálat, mert ők mindig a témák legjobb ismerői közül kerülnek ki, az előadások pedig magas színvonalúak. Az előadások témái arról szólnak, ami 2018-ban egy cégvezetőt igazán foglalkoztat függetlenül attól, hogy egy kis családi vállalkozást vagy egy nagyobb céget vezet.”
Kristófy Gyula
Gyógyászati Szakbolt

http://gyogyaszatiszakbolt.hu/

 „Sokfelől tájékozódom a világ dolgairól. Arról, hogy mik a trendek, merre tart gyorsan változó világunk, leginkább itt kapok válaszokat. A tréningek jól szervezettek, jó hangulatúak. Az előadások professzionálisak, kiválóak a meghívott előadók is.
Ajánlom mindenkinek aki lépést akar tartani a világgal!
Pszota János
Pszota Builder Kft.

A Sawyer Miller Group Vezetői Akadémián tanulsz majd

Cégünk, a Sawyer Miller Group 26 országban vett részt választási kampányokban. Dolgozott Lech Walesával, Simon Peresszel, a Dalai Lámával, vagy Václav Havellel. Volt, hogy az ország legnagyobb kampányát vezettük, és volt, hogy a legizgalmasabbat. 

A cég vezetői, Bruck Gábor és Bárdos András folyamatosan ott vannak az egyetemek katedráin és a televíziók stúdióiban. Erre a tréningre olyan előadókat hívunk, akiket mi is hallani szeretnénk. Tiszteljük az idődet.

SKBH Kft.
1065 Budapest, Nagymező utca 21.
vezetoiakademia@smg.hu
+36-20-495-6948