Rólunk

A Sawyer Miller Groupról

Azt tesszük, amihez a legjobban értünk, és amit a legjobban szeretünk: vezetőket tanítunk.
Klasszikus tanácsadó- és kommunikációs ügynökségként indultunk. Voltunk piacvezetők. Volt, amikor az ország legnagyobb kampányát szerveztük és volt, hogy a legizgalmasabbat.
Az elmúlt 25 évben mindig nagy cégekkel, multikkal, és ismert vezetőkkel dolgoztunk. Csúcsvezetők, bankelnökök, polgármesterek, miniszterelnökök munkáját segítettük tanácsadóként, trénerként, kampányfőnökként.
Folyamatosan ott voltunk az egyetemek katedráin és a televíziók stúdióiban. Modern management irodalmat, kampányszervezést és kommunikációt tanítottunk.
Az elmúlt években olyan nagyvállalatok menedzsereit tanítottuk, mint a a Sanofi-Chinoin, a Stadler, a K&H Bank, a Knorr-Bremse, az MVM, a Bosch, az Invitel, a KPMG és több tucat más vállalat.

Alapítók

Bruck Gábor
25 éve tanítja a kommunikációt magyarországi egyetemeken. Az egyetem mellett nagyvállalatok kulcs döntéshozóit tanítja a helyes kommunikációra.
Nem csak tanítja a médiát, de rendszeresen szerepel is benne.
Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele. Volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett.
Látott sok bukást, és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben vagy felismerhető egy jó kampány hátterében.

Bárdos András
30 éve dolgozik a médiában. Részt vett több tízezer élő adásban. Készített sok ezer interjút.
Nagyvállalatok vezetőit tanítja eredményesen kommunikálni.
20 éve tanít a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, növendékei százai dolgoznak a médiában.
Végighallgatott milliónyi okfejtést, érvet, mentegetőzést, kibírt milliárdnyi hazugságot, felismert ki tudja hány elhallgatást. Látott összeomlani cégeket, és embereket, döntően a hibás, vagy őszintétlen kommunikáció miatt. Tudja, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és ismeri azokat a kommunikációs elveket, amelyekkel túléled a riválisaidat.

Vendégeink

Mérő László
Matematikus, de a mesterséges intelligencia kutatásokból doktorált.
Jelenleg kutató pszichológus, az ELTE Pszichológiai Intézete és a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem professzora. Kurzusai: Gazdaságpszichológia, Emberi gondolkodás és döntés, Érzelmek logikája, Játékelmélet, Memetika, Kutatásmódszertan. Volt játékszoftver-fejlesztő Rubik Ernővel. Jelenleg tanácsadó, és coach, amikor más cégeket segít. Memetikai marketingkutató, rendszeres előadó. És nyolc könyvet írt, amelyek összesen 8 nyelven jelentek meg.

dr. Angster Mária
Gyakorlott klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, hipnoterapeuta.
10 évet töltött el pszichológusként és oktatóként a SOTE-n Popper Péter kutatócsoportjában. 25 éves klinikai tapasztalatait mesterien használja a vezetőképzésben. Kurzusainak állandó témái: a stressz, a fásultság, a kiégés megelőzése, a kommunikáció, az emberi kapcsolatok finomanatómiája, a munkahelyi légkör javítása és az értékrend formálása.

Máté Krisztina

Rádiós és televíziós műsorok műsorvezetője, szerkesztője, producere. A Magyar Rádió, a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetője, országos kereskedelmi televíziók a TV 2, majd az RTL híradóinak, szórakoztató műsorainak, politikai műsorainak műsorvezetője, szerkesztője, producere. 1997-től oktat a Színház- és Filmművészeti Egyetemen majd a Kodolányi János Főiskola Kommunikáció- és médiatudományi tanszékén műsorvezetést-vitavezetést, elektronikus médiumokat, televíziós műfajokat.

Széni Zoltán

A világ egyik vezető globális üzleti tanácsadó cégének, az EY-nak (korábban Ernst & Young) a regionális HR igazgatójaként, Európa, Afrika, India és a Közel-Kelet országaiért felelőseként szerzett személyes tapasztalatait osztja meg velünk arról, milyen a jó munkavállaló? – hogyan lehet felismerni, megszerezni, és megtartani a legjobb szakembereket.

Rosta Gábor
Közösségépítő, krízis-menedzsment szakértő
Volt nagyvállalatok kommunikációs igazgatója. A kommunikációs szakmát 15 éve tanítja különböző főiskolákon. Két könyvet írt. Hat éve pedig megalapította a Városi Kertek Egyesületet, amely közösségi kerteket alapít és működtet. Hat működő kertje van, és további három van alapítás alatt.

Rólunk mondták

Petrányi-Széll Rita
PS:Provocative, ügyvezető

Egy pillanatilag nem unatkoztam a tréningen, szinte repült az idő. A legjobban az fogott meg, hogy sikerült eloszlatni azokat a tévhiteket, melyek élnek az emberben, emellett segített abban is, hogy átgondoljam a hozzáállásomat a munkámhoz.

Vékony Viktória
Sajtkukac Alapítvány, elnök

Rengeteg kérdésemre kaptam választ, és sok új kérdést vetett fel bennem.

Még találkozunk!

Rönky Balázs
VISIBILITY digital Hungary, ügyvezető

Újdonságok és az ismert tudás keretbe foglalása, közérthetően átadva, elmagyarázva.

Egy időre “helyre tett”.

Máté Ildikó
Ildikó, a gombanő

Köszönöm a megerősítést: Ha jó vezető akarok lenni, nekem kell jobb emberré válnom. Hiszek a szeretet, a mosoly hatalmában. A legfontosabb a becsület.
A cégünk neve, DXN azt jelenti: erény és bizalom.

Elérhetőségünk

1065 Budapest, Nagymező utca 21.
Mozsár utca – Nagymező utca sarok
Email: vezetoiakademia@smg.hu
Telefon: +36 70 426 8199