Azt tesszük, amihez a legjobban értünk,
és amit a legjobban szeretünk:

vezetőket
tanítunk

Klasszikus tanácsadó- és kommunikációs ügynökségként indultunk. Voltunk piacvezetők. Volt, amikor az ország legnagyobb kampányát szerveztük és volt, hogy a legizgalmasabbat.

Ügyfeleink

Az előző években olyan nagyvállalatok menedzsereivel dolgoztunk együtt, mint:
...és további számos kis- és nagyvállalat vezetőivel.

Alapítók

Bruck Gábor
25 éve tanítja a kommunikációt magyarországi egyetemeken. Az egyetem mellett nagyvállalatok kulcs döntéshozóit tanítja a helyes kommunikációra. Nem csak tanítja a médiát, de rendszeresen szerepel is benne. Legalább 100 nagyvállalat és minisztérium volt az ügyfele. Volt főpolgármesteri, és miniszterelnöki stratéga. A 90-es években politikai kampányokat vezetett. Látott sok bukást, és győzelmet. Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, cégben vagy felismerhető egy jó kampány hátterében.
Bárdos András
30 éve dolgozik a médiában. Részt vett több tízezer élő adásban. Készített sok ezer interjút. Nagyvállalatok vezetőit tanítja eredményesen kommunikálni. 20 éve tanít a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, növendékei százai dolgoznak a médiában. Végighallgatott milliónyi okfejtést, érvet, mentegetőzést, kibírt milliárdnyi hazugságot, felismert ki tudja hány elhallgatást. Látott összeomlani cégeket, és embereket, döntően a hibás, vagy őszintétlen kommunikáció miatt. Tudja, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és ismeri azokat a kommunikációs elveket, amelyekkel túléled a riválisaidat.

Vendégeink voltak

Tréningeinken a szakma legjobbjai mondják el, hogyan lehetsz eredményes.
Mérő László
Matematikus, de a mesterséges intelligencia kutatásokból doktorált. Jelenleg kutató pszichológus, az ELTE Pszichológiai Intézete és a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem professzora. Volt játékszoftver-fejlesztő Rubik Ernővel. Jelenleg tanácsadó, és coach, amikor más cégeket segít. Memetikai marketingkutató, rendszeres előadó. Nyolc könyvet írt, amelyek összesen 8 nyelven jelentek meg.
dr. angster mária
Gyakorlott klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, hipnoterapeuta. 10 évet töltött el pszichológusként és oktatóként a SOTE-n Popper Péter kutatócsoportjában. 25 éves klinikai tapasztalatait mesterien használja a vezetőképzésben.
Máté Krisztina
Rádiós és televíziós műsorok műsorvezetője, szerkesztője, producere. A Magyar Rádió, a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetője, országos kereskedelmi televíziók a TV2, majd az RTL híradóinak, szórakoztató műsorainak, politikai műsorainak műsorvezetője, szerkesztője, producere. 1997-től oktat a Színház- és Filmművészeti Egyetemen majd a Kodolányi János Főiskola Kommunikáció- és médiatudományi tanszékén műsorvezetést-vitavezetést, elektronikus médiumokat, televíziós műfajokat.
Széni Zoltán
A világ egyik vezető globális üzleti tanácsadó cégének, az EY-nak (korábban Ernst & Young) a regionális HR igazgatójaként, Európa, Afrika, India és a Közel-Kelet országaiért felelőseként szerzett személyes tapasztalatait osztja meg velünk arról, milyen a jó munkavállaló? – hogyan lehet felismerni, megszerezni, és megtartani a legjobb szakembereket.
Rosta Gábor
Közösségépítő, krízis-menedzsment szakértő Volt nagyvállalatok kommunikációs igazgatója. A kommunikációs szakmát 15 éve tanítja különböző főiskolákon. Két könyvet írt. Hat éve pedig megalapította a Városi Kertek Egyesületet, amely közösségi kerteket alapít és működtet. Hat működő kertje van, és további három van alapítás alatt.
Kaszás György
Kreatívigazgató, tréner és coach. 18 éven át a McCann Erickson Budapest, az első közép-európai multi reklámügynökségi iroda, alapító vezető kreatív igazgatójaként dolgozott, ma pedig saját cége keretein belül foglalkozik reklámcsinálással. Közel két évtizedes gyakorlattal rendelkezik a nyilvános beszéd / prezentáció, a kreatív problémamegoldó gondolkodási módszerek és a reklámkreativitás területein.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!